Natural Beauty! Descopera colectiile primavara-vara in magazinele din Iulius Town Timisoara si simte emotia shopping-ului (P)

Primavara este despre culoare si despre entuziasmul unui nou inceput, asa cum sunt si noile colectii din magazinele Iulius Town. Si pentru ca moda a avut intotdeauna o relatie speciala cu motivele inspirate din natura, le vei regasi din plin in noile creatii, ce reprezinta doza de prospetime pe care trebuie sa o adaugi garderobei.


Brandurile te intampina atat cu modele versatile, in culori calde sau neutre, cat si cu materiale ecologice. Inspira-te din video-ul campaniei Natural Beauty si exprima-ti stilul prin outfit-uri originale!

Nu doar natura se anima la inceput de primavara, ci si starea noastra de spirit si garderoba, care acum poate fi reinventata mai usor ca oricand. Brandurile din Iulius Town au pregatit piese moderne, din materiale eco-friendly, pe care sa le pui in valoare prin stilul personal.

Pentru un outfit deloc complicat, dar sofisticat, opteaza pentru articolele Calvin Klein Jeans, sau U.S. Polo Assn., iar daca vrei culori vibrante, piese aparent simple, dar care sa fie nucleul oricarei tinute, vino sa descoperi articolele must-have ale sezonului la Tommy Hilfiger.

Laitmotivul acestei primaveri sunt si printurile florale, dungile si carourile, iar tu trebuie doar sa iti alegi motivele preferate si sa te bucuri de efect. Zara, H&M si Bershka ti-au pregatit o multime de optiuni ce vor transforma orice outfit intr-unul memorabil.

In schimb, Guess, Liu Jo si Nissa vin atat cu propuneri casual si senzuale, cat si cu variante romantice si classy pentru aparitii ce vor atrage multe complimente. Insa mereu este bine sa adaugi textura si sa „condimentezi” o tinuta, asa ca include in garderoba si piese din denim si piele. De asemenea, poti imbina armonios stilul cu libertatea de miscare si confortul, iar Superdry si Sport Vision iti vin in ajutor cu o colectie noua, dinamica si comoda.

Pentru a-ti completa garderoba de primavara cu pantofi in tendinte, adidasi deosebiti si genti sic poti veni la Il Passo sau Parfois, iar bijuterii cu personalitate sau bijuterii asortate cu personalitatea ta gasesti la Teilor, Pandora sau Swarovski.

Totodata, a venit vremea sa inlocuiesti si parfumul intens si senzual cu unul fresh, pentru zilele calde, dar e nevoie sa faci un upgrade si in sertarul cu produse de make-up, asa ca e momentul potrivit pentru o vizita in magazinele de specialitate. Cu noutati te intampina insa toate brandurile din Iulius Town!

Tendintele de primavara-vara 2021 te incurajeaza sa porti ce simti, asa cum simti, iar daca esti in cautarea unei tinute, insa iti lipseste inspiratia, intra pe catalogul Iulius Town si descopera ideile de outfit-uri care ti se propun si care au fost create impreuna cu stilista Lica Popescu. (I.P.)

Leave a Reply