Expozitie inedita de constructii LEGO, la Iulius Town Timisoara. Machete cu orase, cladiri, trenulete, automobile si multe altele (P)

O expozitie plina de culoare ii asteapta pe timisoreni in Iulius Town. Vizitatorii sunt invitaţi sa exploreze orase in miniatura, construite in detaliu, din milioane de piese LEGO, la Brickenburg in My Town – Zilele Fanilor LEGO. Expozitia poate fi vizitata de vineri pana duminica, in perioada 9 – 11 aprilie, intre orele 08 – 18, iar pentru siguranta tuturor, mentinem ridicat nivelul masurilor de preventie.


Timisorenii de toate varstele vor putea „calatori”, in perioada 9 – 11 aprilie 2021,  in lumea oraselor in miniatura, unde imaginatia si creativitatea sunt exprimate prin intermediul pieselor LEGO. Expozitia Brickenburg in My Town – Zilele Fanilor LEGO are loc in piateta Intersport din Iulius Mall, iar vizitatorii pot admira machete cu elemente ce recreeaza orase, cladiri impresionante, trenulete, carusele, automobile si multe altele.

Aceste constructii complexe si originale sunt realizate de membrii Asociatiei Brickenburg, iar reteta prin care piesele de joc s-au transformat in mici opere de arta este reprezentata de pasiune, rabdare si disciplina. Asa ca, vino la Iulius Town sa te bucuri alaturi de cei dragi de momente pline de culoare pe taramul fermecat al constructiilor din LEGO si pleaca acasa cu telefonul plin de amintiri! Accesul este gratuit.

Iar daca dupa „city break-ul” in Brickenburg te simti inspirat sau ai prin preajma ta un mic constructor, viziteaza si magazinul Noriel, unde toate seturile LEGO au 20% reducere, in perioada 8 – 11 aprilie. Acestea ofera posibilitati infinite pentru a-ti construi propria lume fantastica!

In cadrul expozitiei, pentru siguranta publicului, se pastreaza distantarea fizica, sunt asigurate substante dezinfectante, iar purtarea mastii de protectie este obligatorie. (I.P.)

Leave a Reply