Jurnalist de investigatie din Grecia, asasinat in apropierea casei sale din Atena. Doi barbati aflat pe o motocicleta l-au impuscat mortal

Un cunoscut jurnalist de investigatie din Grecia a fost impuscat mortal, vineri dimineata, de doi barbati inarmati aflati pe o motocicleta, in apropierea domiciliului acestuia din Atena, a anuntat politia greaca, citata de Reuters si AFP, relateaza Agerpres.


George Karaivaz, un ziarist experimentat care lucra pentru postul STAR TV, era binecunoscut publicului grec pentru investigatiile sale legate de infractiunile de drept comun.

Potrivit politiei, Karaivaz a fost ucis, vineri dimineata, de doi indivizi neidentificati ce se deplasau cu o motocicleta si au tras cel putin sase gloante in apropierea casei ziaristului in Alimos, in sudul Atenei.

Martorii au declarat ca ucigasii au folosit un amortizor de zgomot, intrucat nu s-au auzit impuscaturi in zona.

Asasinatele comise de grupuri inarmate sunt frecvente in capitala Greciei, dar in acest caz nu se cunoaste deocamdata posibila motivatie a crimei.

Un responsabil al politiei elene a declarat ca investigarea acestui caz tine mai degraba de competenta politiei criminalistice decat de unitatea anti-terorista. (V.E.)

Leave a Reply