Greu de INLOCUIT. Un nou sef la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Toxice din cadrul IPJ Timis, dupa pensionarea fortata a titularului Nicolae Boia

Pensionat la sfarsitul anului trecut, dupa implicarea intr-un dosar de santaj si hartuire sexuala, fostul sef al Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase (SAESP) din cadrul IPJ Timis, colonelul in rezerva Nicolae Boia, pare tot mai greu de inlocuit.


Dupa succesorii Iulian Bita si Sorin Torok, ofiteri care au avut mandate scurte la conducerea SAESP, in timpul carora, totusi, s-a organizat celebrul flagrant din Fondul de Vanatoare Cralovat, unde au fost dezarmate mai multe vipuri care participau la o partida de vanatoare ilegala, a venit randul unui alt politist cu experienta sa-si incerce norocul in functia de sef al SAESP.

Este vorba despre comisarul sef Viorel Tilca, fost sef la Sectia 1 Politie, unul dintre oamenii de nadejde ai inspectorului sef Alin Petecel. Acesta a fost numit cu delegatie, din 9.04.2021, la conducerea Armelor din cadrul IPJ Timis si se asteapta sa-l faca uitat pe Nicu Boia, care o scurta perioada de timp a indeplinit si functia de inspector sef, in conditiile in care scandalul cu tenta sexuala in care a fost implicat, cercetat in prezent de procurorii DNA, a afectat imaginea unuia dintre cele mai “explozive” departamente ale IPJ Timis.

Reamintim ca unul dintre cazurile celebre de care se leaga numele fostului sef de la Arme, Nicu Boia, este cel al arabului din Dumbravita care fabrica arme letale cu ajutorul imprimantelor 3D… (G.I.)

4 thoughts on “Greu de INLOCUIT. Un nou sef la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Toxice din cadrul IPJ Timis, dupa pensionarea fortata a titularului Nicolae Boia

  1. Un entertainer, cu ușoare înclinații filosofice, aproape amuzant în momentele încărcate de tensiune, dar 100% atent să prindă mereu valul, indiferent din ce parte vine. Un om care își cunoaște lungul nasului, cum ar zice lumea din popor. Domnul Tilca Viorel.

  2. Si pe Dolcu cand il pensioneaza ca la asta a fost la fel, daca nu chiar mai grav. Sau dolcu il cerceteaza pe boia, desi dolcu a facut la fel? Suntem normali?

  3. De unde stii tu ca vânătoarea a fost ilegală? S- a pronunțat instanța, s- a dat sentința? Nu vă e rușine să dezinformati cititorii? Nu ar trebui să va documentati înainte de a scrie ceva?

  4. Bine ai revenit petecele , nu ti lasa oamenii de ” nădejde ” , mai mult la bine dact la greu , cum zice un clasic in viata , oltenii sunt fruncea .

Leave a Reply