Deputatul de Timis Ben Oni Ardelean preia linsajul mediatic declansat de Antena 3 impotriva ministrului Sanatatii. ”Voi solicita premierului Florin Citu demiterea de urgenta a lui Vlad Voiculescu!”

Vicepresedintele PNL Ben Oni Ardelean a preluat campania declansata de Antena 3, vineri seara, in timpul transferului pacientilor de la Spitalul Foisor pentru a face loc bolnavilor de Covid, iar, sambata dimineata, a anuntat ca va solicita premierului Florin Citu, in cadrul Biroului Politic National al partidului, demiterea de urgenta a ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.


Declaratia deputatului de Timis pare sa contureze o ruptura iminenta intre principalele partide aflate la guvernare, PNL si USR PLUS.

“In calitate de vicepresedinte al Partidului National Liberal, voi solicita premierului Florin Citu, in cadrul Biroului Politic National, demiterea de urgenta a ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Tot circul, balbaiala si bataia de joc la adresa pacientilor de la Spitalul Foisor a umplut paharul.

Pacientii cu diferite boli nu mai pot fi ignorati si dati la o parte in detrimentul pacientilor infectati cu COVID. Chiar daca managementul Spitalului Foisor s-a opus transformarii in unitate COVID-19, printr-o scena similara cu prelungirea carantinarii Timisoarei, s-a dat un ordin – ignorand vointa si argumentele celor de acolo – prin care au fost evacuati in toiul noptii zeci de pacienti”, a scris deputatul Ardelean pe Facebook.

El a adaugat ca ministrul Sanatatii este direct raspunzator de trauma traita de pacientii evacuati, avizand propunerea DSU.

“Semnalez de cateva luni bune derapajele, stangaciile si atitudinea acestui ministru. Din pacate, nu am avut parte de revizuiri ale strategiei, gandirii, comunicarii sau crearii de proceduri. Este clar pentru toata lumea ca domnul Voiculescu este depasit de situatie, iar astfel vom face un bine atat lui, cat si pacientilor din Romania. Ministerul Sanatatii are nevoie de un ministru competent la carma sa. Sa-l gasim urgent!”, a transmis Ardelean.

Potrivit unor informatii publicate pe Facebook de Liviu Avram, redactorul sef adjunct al Adevarul, ura Antena 3 si Romania TV fata de ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a fost declansata de refuzul acestuia, manifestat intr-o sedinta de Guvern, care a avut loc in urma cu o luna, ca trusturile de presa sa mai primeasca bani publici pentru a promova restrictiile Covid si campania de vaccinare.

Reamintim ca Ben Oni Ardelean este invitat frecvent la emisiunile televiziunii conduse de “fratele” Mihai Gadea. ”Este finalul pentru cei care au luat aceste decizii. Nu exista niciun argument ca sa faci așa ceva. Este o decizie a ministrului Sanatatii. Ieri s-a sinucis, azi se ingroapa. Nu gasesc nicio alta formula. Care e raspunsul pe care il dai opiniei publice? E umilinta nationala”, a avertizat, in consens cu pastorul de la Timisoara, si jurnalistul Mihai Gadea… (M.I.)

Sursa foto: captura Antena 3

Leave a Reply