Reactia proprietarului hotelului Del Corso din Timisoara, dupa ce Corpul de Control al Ministrului de Interne a constatat ca desantul jandarmilor la restaurantul sau a fost o inscenare a prefectului Zoli Nemeth

Dan Dinu, proprietarul hotelului Del Corso din Timisoara, unitate din industria ospitalitatii care a fost tinta unei inscenari scandaloase regizate de avocatul Zoli Nemeth, vremelnic prefectul al judetului Timis, a reactionat public dupa ce Corpul de Control al Ministrului de Interne a constatat o serie de deficiente in activitatea reprezentantului Guvernului in teritoriu, dar si a Inspectoratului Judetean de Jandarmi Timis.


Omul de afaceri care a adus mai multe titluri nationale Timisoarei cu echipa de rugby, pe care a finantat-o, spune ca se astepta ca institutiile mentionate in raportul controlorilor de la Bucuresti sa explice, in comunicate publice, cum a fost posibila o asemenea intamplare, care aminteste de delatiunile impotriva “dusmanilor poporului” de prin anii ’50.

Iata reactia publica a lui Dan Dinu:  

“Ca urmare a raportului corpului de control al Ministrului de Interne, prin care se aduc acuze grave de abuz in serviciu a angajatilor Prefecturii Judetului Timis, ma asteptam la o reactie, care sa vina sa lamureasca cele intamplate.

Asteptam un drept la replica, public, al domnului Zoli Nemeth, care este acuzat direct de nerespectarea etapelor procedurale prevazute de legislatia in materie, ceea ce in termeni juridici se traduce in abuz de putere, fapta condamnata de Codul de Procedura Penala.

Deasemeni, asteptam si un punct de vedere al USR Timis, avand in vedere ca in acea actiune complet abuziva si ilegala s au aflat mai multi membri marcanti ai acestui partid.

In campania electorala, USR, partid cu care am simpatizat din punct de vedere ideologic, promova idei de genul: fara penali in functii publice, transparenta, onestitate, respectarea legilor, etc

Din pacate, iresponsabilitatea acestor oameni, care in conditii de pandemie, intr-un oras carantinat, care trebuiau sa gaseasca solutii pentru reducerea numarului de persoane infectate, de suplimentare a locurilor in sectiile ATI, ne duce la concluzia ca pentru dansii, nu sanatatea populatiei acestui oras este primordiala, ci jocurile copilariei de a hotii si vardistii.

Eu cred ca institutiile statului, au nevoie mai ales in aceste momente, de oameni maturi, nu de niste <copii razgaiti>.” (G.G.)

 

One thought on “Reactia proprietarului hotelului Del Corso din Timisoara, dupa ce Corpul de Control al Ministrului de Interne a constatat ca desantul jandarmilor la restaurantul sau a fost o inscenare a prefectului Zoli Nemeth

  1. Lasa ca au rezolvat problema. Ca sa nu fie scandal in coalitie desi prefectul e de vina, vinovatul de serviciu, acarul paun, e inspectorul sef al IJJ, colonelul Slev. Incredibil in ce tara traim. Pai parca prefectul e reprezentantul guvernului si IJJ e subordonat acestuia!

Leave a Reply