DOLIU in lumea afacerilor. A murit Carmen Rusmir, consul onorific al Indiei la Timisoara, o femeie care a incercat sa schimbe Romania

Carmen Rusmir, cunoscuta banatenilor pentru activitatea sa in domeniul afacerilor, ca fost director general al companiei Zoppas Industries Romania, dar si in cadrul cluburilor de servicii sociale, fiind membra a Clubului Rotary Timisoara, a decedat la varsta de 53 de ani. Tragedia a avut loc, duminica dimineata, 11 aprilie, pe un pat din Spitalul Judetean Timisoara.


A fost un om generos, a donat, a ajutat, a sustinut grupuri defavorizate, iubea copiii desi ea nu avea copii, traia din convingerea proprie ca a ajuta este o misiune de la Dumnezeu. Dastorita preocuparilor sale, in 2019, a fost desemnata intr-un top al „Femeilor care schimba Romania”.

In ultima perioada, ea era consulul onorific al Indiei la Timisoara, avea planuri mari in privinta promovarii relatiilor cu India, dupa ce facuse mai multe calatorii in India, unele dintre ele fiind cu caracter spiritual.

Ea lasa in urma un sot, un om minunat, prieteni multi, oameni pe care i-a ajutat si acum o plang. Pentru moment, nu putem face pentru ea mai mult decat sa il rugam pe bunul Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul, sa o ierte si sa-i deschida calea printre ingeri. Sincere condoleante familiei indoliate! (I.P.)

Leave a Reply