Comandantul jandarmilor din Timis ar putea sa fie demis din functie, dupa incidentul de la “Del Corso”. “Vom face verificari, sa vad exact ce s-a intamplat!”, a anuntat seful Jandarmeriei Romane

Corpul de Control al ministrului Lucian Bode a descoperit nereguli grave in privinta descinderii facute Ana Munteanu, consilier local USR-PLUS, insotita de jandarmi, la restaurantul unui hotel din Timisoara.


„Descinderea” Anei Munteanu a fost efectuata in urma unui dialog intre prefectul USR-PLUS de Timis, Zoltan Nemeth, si seful Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Timis, colonelul Nicolae Slev.

Comandatul Jandarmeriei Romane nu a exclus posibilitatea inlocuirii lui Nicolae Slev de la sefia IJJ Timis, insa ne-a precizat ca va fi infiintata o comisie care va verifica aspectele semnalate de Corpul de Control al ministrului. Ulterior, dupa ce va afla rezultatul anchetei, va lua masuri in consecinta.

„Pana nu vom face acele verificari, sa vad exact ce s-a intamplat, nu ma pot pronunta. Va fi o comisie care va verifica strict aceste aspecte, modul in care au fost indeplinite atributiile de catre unitatea respectiva”, a precizat colonelul Alin Mastan.

Intrebat si ce se va intampla cu jandarmii care au descins la restaurantul hotelului din Timisoara, impreuna cu consiliera USR-PLUS, seful IGJR a spus ca va dispune masuri disciplinare.

„Exista o legatura de cauzalitate acolo. Este exact aceeasi situatie. Inca nu am primit un document oficial, apoi, pe cale de consecinta, voi vedea ce masuri voi dispune”, a subliniat seful Jandarmeriei Romane.

Ca urmare a informatiilor si a imaginilor aparute in spatiul public referitoare la evenimentul produs la data de 20.03.2021 la restaurantul unui hotel din municipiul Timisoara, ce a implicat cadre militare ale Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis (IJJ Timis) si reprezentanti ai Institutiei Prefectului – Judetul Timis, ministrul Afacerilor Interne a dispus Corpului de Control efectuarea unei verificari privind modul de interventie. (V.E.)

2 thoughts on “Comandantul jandarmilor din Timis ar putea sa fie demis din functie, dupa incidentul de la “Del Corso”. “Vom face verificari, sa vad exact ce s-a intamplat!”, a anuntat seful Jandarmeriei Romane

  1. Ce gunoaie! Prefectul dispune, iar Jandarmeria e vinovata. Ce trebuia sa faca Slev?! Sa-l bage in masa cat mai cazon pe putoi.

  2. Pai, de ce sa fie demis? Singurul care trebuie demis e prefectul, ca sa nu mai spunem de cei care au avut ideea politizarii institutiei. Mcar inainte simulau neapartenenta si luau decizi cu grija, acum totul.e pe fata.

Leave a Reply