Directorul unei importante institutii publice din Caras-Severin, retinut de procurorii DNA Timisoara intr-un dosar de coruptie

Mehedintu Felicia Gabriela, director executiv al Directiei pentru Agricultura Judeteana Caras-Severin, a fost retinuta, in aceasta seara, de procurorii DNA Timisoara, intr-un dosar in care se investigheaza fapte de coruptie si asimilate infractiunilor de coruptie.


Anchetatorii au descins la sediul institutiei agricole din Caras-Severin, de unde au ridicat o serie de documente privind avizarea mai multor tranzactii cu terenuri agricole din judet. Potrivit pressalert.ro, perchezitiile continua si la aceasta ora.

Mehedintu Felicia Gabriela ocupa functia de director executiv al Directiei pentru Agricultura Judeteana Caras-Severin din 17 octombrie 2019, in plina guvernare a PSD, cand s-a prezentat la concurs si a fost notata cu 94,2 puncte.

Surse din zona politicii carasene au dezvaluit ca Mehedintu Felicia Gabriela a fost o apropiata a fostei sefe a PSD Caras-Severin, Luminita Jivan, care, anul trecut, a fost trimisa in judecata de procurorii DNA Timisoara in doua dosare. (G.I.)

Leave a Reply