Isi ia permis de port-arma! Senatoarea Sosoaca a anuntat ca-si va lua pistol si va solicita paza non-stop pentru a nu mai fi batuta

Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat ca a depus plangere impotriva presedintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scantei, deoarece ar fi fost bauta. „Imi voi lua inclusiv permis de port-arma si o sa solicit paza non-stop”, a mai spus ea.


“In acest context, imi voi lua inclusiv permis de port-arma si o sa solicit paza non-stop, daca inclusiv in Parlamentul Romaniei esti batut ca senator. Romania nu e stat de drept. In Romania s-a instaurat dictatura. Pai in Rusia e mai multa democratie decat in Romania de o mie de ori. Si in China e democratie”, a spus Diana Sosoaca, potrivit Mediafax.

Ea a mai spus ca a depus plangere penala impotriva presedintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scantei, impotriva „senatorului care m-a lovit cu pumnul in piept” si a doi angajati ai Senatului.

Marti, Diana Sosoaca a provocat, din nou, un scandal in Parlament, dupa ce a intrat cu forta in Comisia Juridica, unde a fost invitata pentru a fi audiata inainte de a fi sanctionata pentru comportamentul din Senat. Revolta senatoarei a fost provocata de atitudinea presedintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scantei, care i-a cerut sa poarte o masca de protectie conforma. (M.I.)

Leave a Reply