This Easter, follow your nature! Iulius Town Timisoara ti-a pregatit mii de premii in valoare de 20.000 de euro (P)

Primavara aceasta reinventeaza-ti garderoba cu piese fresh pline de culoare! Aceasta este recomandarea stilistilor, iar noile colectii din Iulius Town sunt inspirate din natura si propun piese in culori neutre sau vibrante si pattern-uri impresionante, ce te vor ajuta sa-ti pastrezi Your Natural Beauty.


Iar daca ai inceput deja pregatirile pentru Paste si urmezi traditia de a te innoi cu ocazia acestei mari sarbatori, Iulius Town iti ofera sansa sa castigi un fotoliu de masaj Komoder si vouchere pentru cumparaturi. Valoarea totala a premiilor este de 20.000 de euro.

Se apropie cea mai importanta sarbatoare de peste an, iar traditia spune ca trebuie sa ne pregatim un nou rand de haine inainte de Paste, ca simbol al purificarii corpului si sufletului. Daca si tu simti ca trebuie sa vina primavara in dressingul tau, fa o vizita in magazinele din Iulius Town si alege-ti tinute care sa se potriveasca cu stilul tau vestimentar de zi cu zi, dar si pentru masa de Paste in familie.

Si pentru ca sarbatorile sunt si o buna ocazie de a face cadouri celor dragi, alege din timp darurile pentru Iepurasul de Paste. Indiferent ca optezi pentru articole vestimentare, incaltaminte in tendinte, bijuterii deosebite, produse de skin-care sau make-up, parfumuri, accesorii sau decoratiuni pentru casa, pe toate le poti descoperi in magazinele din Iulius Town, unde poti castiga si premii.

Astfel, in perioada 16 aprilie – 1 mai 2021, daca faci cumparaturi de minimum 300 de lei din Iulius Town, in aceeasi zi vei fi premiat instant cu vouchere si te califici pentru marele premiu, un fotoliu de masaj Komoder. Tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de shopping si sa mergi cu bonurile fiscale la Centrul de Premiere.

Aici, zilnic, primii 125 de clienti inregistrati in sistemul electronic vor primi vouchere de cumparaturi si sunt inscrisi automat in marea tombola pentru un fotoliu de masaj FOCUS II, cu 12 programe de masaj, sistem de incalzire, comanda vocala, space saver, zero gravity si muzica prin bluetooth, de la Komoder. Norocosul castigator va fi desemnat marti, 4 mai 2021, prin tragere la sorti.

Surprizele nu se termina aici, iar voucherele castigate la Centrul de Premiere pot fi transformate in tinute elegante de la Maxximus, Antoni Zeeman si Icon Shop, accesorii de la Edifice, pantofi deosebiti de la Benvenuti, Xara Shoes si Pantoful Galben, articole sportive de la Hervis, sedinte de infrumusetare la Breathless Salon si Breathless Barber Shop, aranjamente florale speciale de la Floare de Colt, preparate delicioase de la Fenice, Crepes Select, Neata Omelette Bistro, Ana Lugojana si Daily, bunatati de la Alma Dulce, cafea aromata de la Tucano Coffee si Garage Boutique. Valoarea totala a premiilor se ridica la 20.000 de euro, iar regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.iuliustown.ro/.

Avand in vedere implementarea regulilor transmise de autoritati, Iulius Town functioneaza in intervalul orar 10 – 21, de luni pana joi, si intre orele 10 si 18, vineri, sambata si duminica. (I.P.)

Leave a Reply