Forum de Afaceri online Romania-Turcia. CCIA Timis invita firmele la primul „match-making” in domeniile agricultura si industrie (P)

Sub sloganul „Sansa ta la un parteneriat international”, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si Ambasada Romaniei in Republica Turcia invita firmele timisene la o intalnire „virtuala“ cu firme din Turcia care si-au exprimat interesul de colaborare in variate sectoare de activitate si sub diferite forme: subcontractare, productie in sistem lohn, asociere mixta, import-export, distributie si/sau comercializare, achizitionare de echipamente, altele.


Forumul are ca principal obiectiv promovarea schimburilor comerciale intre Romania si Republica Turcia si de aceea o importanta deosebita va fi acordata sesiunii de „match-making” intre companiile participante din cele doua tari, sub forma unor paneluri distincte, pe domenii de activitate: agricultura, industrie (materiale plastice, mobilier, design si decoratiuni interioare), materiale de constructie, industria automotive (anvelope, componente electrice) si industria textila (materiale, productie de imbracaminte).

Participarea la eveniment este gratuita.

Termenul limita pentru transmiterea confirmarilor este data 7 mai 2021 – astfel incat reprezentantii Ambasadei Romaniei la Ankara si Camera de Comert din Regiunea Antalya sa poata identifica partenerii de afaceri potriviti.

Forumul de Afaceri va avea loc la inceputul lunii iunie si se va desfasura in limba engleza, pe platforma ZOOM a CCIAT.

Inregistrarea la eveniment se face completand talonul de participare disponibil pe site-ul CCIAT: http://www.cciat.ro/cciat_Forum_de_Afaceri_Romania Turcia.

Ulterior transmiterii talonului de inscriere, participantii vor primi link-ul pentru conectarea la evenimentul on-line.

Informatii suplimentare la tel. 0372 185 285, e-mail: office@cciat.ro sau ccoroian@cciat.ro.

Persoana de contact: Cristina Coroian, Consultant Cameral.

 

 

Leave a Reply