Primarul Dominic Fritz, pus la punct de presedintele Klaus Iohannis in scandalul emigrantilor. “Timisoara nu a fost niciodata lasata singura!”

Ben Oni Ardelean, deputat de Timis, a anuntat ca Timisoara nu va fi lasata singura in fata invaziei imigrantilor, ca raspuns la declaratia primarului Dominic Fritz, care a cerut ajutor guvernamental pentru stoparea acestui fenomen.


Vicepresedintele PNL, care, in ultima perioada, a iesit din pasivitatea politica a ultimilor ani si, mai nou, se prezinta ca un varf de lance al liberalilor, reia o declaratie a presedintelui Romaniei in legatura cu subiectul emigrantilor, totodata criticand lipsa de initiativa a primarului Timisoarei in domeniul combaterii emigratiei ilegale.

Iata mesajul postat pe Facebook de Ben Oni Ardelean:

“Presedintele Klaus Iohannis raspunde acuzatiilor primarului fara atributii in fisa postului Fritz, care sustinea ieri ca #Timisoara a fost lasata singura de autoritatile centrale in gestionarea crizei imigrantilor. Din pacate, cu exceptia unor poze facute in sediul MAI, nu am vazut vreo initiativa a domnului primar privind stoparea acestui fenomen.

Presedintele Romaniei: “Astept informatii mai detaliate de la Ministerul Afacerilor Interne, dar sa stiti ca Timisoara nu a fost niciodata lasata singura. Nu cunosc motivele acestei evaluari facute de primar, dar o sa le aflu. Zona este de granita. Am avut tot timpul o presiune destul de mare de flux migratoriu. Primesc zilele acestea un raport detaliat, dupa care o sa-l rog pe domnul ministru sa face publice datele. Dar, inca o data, Timisoara nu va fi lasata singura”. (M.I.)

Leave a Reply