„Rising Stars at IULIUS” – Construieste-ti viitorul inca din timpul studiilor cu programul de internship platit! (P)

Iti doresti un start de succes in cariera, o modalitate excelenta pentru a dobandi experienta practica, sansa de a cunoaste profesionisti din domeniul pentru care te pregatesti si de a interactiona cu oameni cu pasiuni comune?


Au inceput inscrierile pentru editia din 2021 a programului de internship „Rising Stars at IULIUS”, iar daca esti gata pentru o aventura plina de provocari si lucruri noi de invatat in domeniile: vanzari, marketing, PR, financiar, contabilitate si HR, aplica aici bit.ly/internship-la-iulius.

Compania IULIUS ofera si in 2021 studentilor din anii terminali si masteranzilor oportunitatea de a imbina armonios notiunile teoretice dobandite in timpul facultatii cu cele practice, exersate prin intermediul programului de internship „Rising Stars at IULIUS”. 34 de pozitii de internship platit sunt deschise in proiectele IULIUS din Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca si Suceava.

Astfel, daca esti o persoana ambitioasa, dornica sa dobandesti competente in real – estate si mall management, dar sa te dezvolti si pe plan personal, inscrie-te aici bit.ly/internship-la-iulius, pana duminica, 16 mai 2021.

Durata internship-ului platit este de 3 luni, iar tu ai posibilitatea sa te implici in proiecte si aplicatii practice in echipa, alaturi de un mentor, pe domenii precum: leasing, unde vei invata cum sa inchiriezi spatii in mall sau publicitare, vei participa la crearea unor campanii de marketing, vei afla cum se consolideaza imaginea companiei si despre strategiile de PR, vei descoperi importanta cifrelor la departamentele financiar si contabilitate si te vei familiariza cu procesul de recrutare si tot ce tine de HR.

Descopera posturile disponibile din fiecare oras: bit.ly/internship-la-iulius!

La finalul programului, cei 34 de interni vor avea sanse reale de angajare, in domeniul in care sunt pregatiti. Razvan este un exemplu in acest sens, ramanand in echipa IULIUS ca urmare a programului anterior de internship. „Pentru mine, internship-ul a fost primul pas catre domeniul financiar-contabil, unul extrem de important.

Prin intermediul acestui program am reusit sa ma dezvolt pe plan profesional, intr-un ritm extrem de alert, datorita profesionalismului, rabdarii si modului de explicare si structurare a notiunilor din partea echipei IULIUS”, declara Razvan, director economic, parte din echipa IULIUS de 2 ani si 6 luni.

La Timisoara, sunt disponibile locuri in departamentele vanzari, financiar si HR, iar daca iti doresti sa faci parte din echipa, trebuie sa fii curios, dinamic, cu spirit colaborativ, sa ai cunostinte de limba engleza si sa fii bun utilizator al pachetului Microsoft Office.

„Un proces de invatare pas cu pas, cu un mentor dedicat si o echipa primitoare mi-au alungat temerile cu privire la noul inceput in cariera. La acestea s-a mai adaugat si o abordare personalizata, cu alte cuvinte, o atentie deosebita pentru punerea in valoare a calitatilor mele”, spune Roxana, marketer de 1 an si 9 luni in cadrul companiei.

Programul de internship „Rising Stars at IULIUS” face parte din strategia de sustenabilitate si implicare pe cele trei directii – educatie, mediu si comunitate – a companiei IULIUS si vine in completarea cursului de Real Estate Business Management, lansat in luna februarie.

Sustinut de specialisti ai companiei la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” Iasi, cursul este o platforma activa de formare pentru 70 de studenti.

IULIUS este singurul dezvoltator si operator roman de proiecte de regenerare urbana si detine, la nivel national, ansamblurile mixed-use Palas Iasi si Iulius Town Timisoara, precum si reteaua Iulius Mall, in orasele Iasi, Suceava, Cluj-Napoca. Totodata, este in topul national pe piata office, cu 13 cladiri verzi de birouri premium in operare (7 cladiri in Palas Iasi, 3 cladiri in Iulius Town Timisoara si 3 cladiri in proximitatea Iulius Mall Cluj). (I.P.)

Leave a Reply