VIDEO. Senatoarea Diana Sosoaca, la poarta Spitalului de Psihiatrie Jebel! “Oricine se lupta pentru drepturile sale, in Romania, este linsat mediatic sau internat la ospiciu!”

Pentru a demonstra ca este in slujba romanilor si nu a institutiilor corupte ale statului, senatoarea Diana Sosoaca s-a deplasat, in aceasta dupa-amiaza, la Spitalul de Psihiatrie si Masuri de siguranta Jebel, pentru a discuta cu Daniel Ilie Gaspar, tanarul internat la ospiciu dupa ce l-a amenintat cu moartea pe secretarul de stat Raed Arafat, prezentand pe Facebook un topor, un ciocan si o ranga.


Desi organele judiciare au constatat ca timisoreanul anti-masca are momente in care discernamantul sau este abolit si prezinta un real pericol public, din cauza potentialului agresiv, Diana Sosoaca a declarat ca va anunta organismele internationale ca in Romania nu sunt respectate drepturile omului.

“Este vorba despre o hotarare judecatoreasca, o internare nevoluntara, insa nu puteau face asta pentru ca Daniel Gaspar si-a aparat drepturile sale fundamentale. O reactie normala la abuzurile instituite de aceasta guvernare. Care este fapta? Unde este amenintarea? Eventual il retineau 24 de ore si chemau un psiholog pentru a vorbi cu el. Doar in vremea lui Ceausescu erau internati la ospiciu cei care erau impotriva regimului”, a declarat, printre altele, Diana Sosoaca, in cadrul unei discutii emfatice cu reprezentantii presei care a durat aproape o ora.

Desi nu i s-a permis sa intre in spital, in ciuda faptului ca si-a agitat calitatea de senator al Romaniei, Diana Sosoaca a constatat ca Daniel Gaspar este “un om sanatos, nu i se administreaza tratament medicamentos”, fiind vorba despre un om care suporta repercusiunile unor ordine politice. (Mara Ion)

Leave a Reply