Bufoni, mimi si personaje din basme, aduse de Check Art Spring Days in Iulius Town Timisoara (P)

Arta, sub multe forme inedite, va anima Iulius Gardens, in acest weekend. Check Art Spring Days aduce razele soarelui de primavara in inima verde a Iulius Town, cu ajutorul statuilor vivante, mimilor, bufonilor si marionetelor gigant. Vino sa vezi cum se impletesc arta, natura si buna dispozitie!


Ne exprimam sentimentele si gandurile prin arta, suntem legati de ea inca de mici si ne place sa o privim, sa ne bucuram din plin de tot ce ne ofera.

Te asteptam sambata si duminica, 24 – 25 aprilie 2021, in Iulius Gardens, la Check Art Spring Days, unde vei descoperi o lume a teatrului si a artei exprimate sub diferite forme.

In timp ce te plimbi prin parcul din Iulius Town, te vei intalni cu impresionantele statui vivante. Zanele padurii, piratii si personajele din basme iti vor transforma promenada intr-o adevarata experienta, care te va transpune in povestile copilariei si care ii va incanta pe cei mici. Vino sa vezi statuile vivante in intervalul orar 14 – 15 si 16 – 17!

Ai acasa un fan al filmelor Frozen? Vino cu el in Iulius Town! Printesa Elsa va fi si ea prezenta la Check Art Spring Days, alaturi de alte doua marionete gigant. Cele trei personaje pot fi admirate in intervalul orar 13,30 – 17 si sunt puse in „scena” de Teatrul de Marionete Arad.

Rasetele si momentele de fericire sunt cele mai frumoase experiente ale noastre. In Iulius Gardens, mimii si bufonii sunt pregatiti sa te faca sa uiti pentru cateva clipe de grijile cotidiene si sa ii incante pe copii.

Distractia cu „regii comediei” va avea loc intre orele 13 – 14 si 15 – 16. Daca vremea nu va fi prietenoasa, Check Art Spring Days se va muta in interiorul Iulius Mall.

Pregateste-ti telefonul pentru ca weekend-ul acesta se va lasa cu multe sesiuni foto alaturi de statuile vivante, mimi, bufoni si marionete, la Iulius Town Timisoara! (I.P.)

Leave a Reply