Depresie post-Covid! Fostul primar al orasului carasean Bocsa s-a sinucis cu o arma de vanatoare, intr-o camera din pensiunea familiei

Fostul primar al orasului Bocsa, Emanuel Danila, a fost gasit mort, in aceasta dimineata, intr-o camera din pensiunea familiei, impuscat cu o arma de vanatoare. Tragedia a fost anuntata la 112, la ora 8,29, de sotia victimei, care a declarat ca si-a gasit sotul impuscat in locuinta.


Politistii s-au deplasat imediat la locul evenimentului, stabilind ca este vorba despre un barbat de 57 de ani, din Bocsa, care prezenta o plaga prin impuscare la nivelul capului. Langa victima a fost descoperita o arma de vanatoare, care era detinuta legal de barbatul in cauza.

Echipajul Serviciului de Ambulanta deplasat la fata locului a constatat moartea violenta a barbatului.

Emanuel Danila a fost ales primar al orasului Bocsa in 2020, insa din cauza unor probleme de sanatate, el a decis sa demisioneze in luna martie. Prima reactie dupa moartea fostului edil vine din partea colegilor de la PNL Caras-Severin.

Presedintele formatiunii spune ca gestul “tragic si disperat” al fostului primar Emanuel Danila ar fi fost “generat de o depresie post Covid, din cauza careia a si demisionat din functia de primar”.

“Camaradul nostru, Emanuel Danila, Manu de la Bocsa, astazi s-a ridicat la Cer prin vointa lui. Este un gest tragic si disperat, intr-o luna a durerii si a patimilor, generat de o depresie post Covid, din cauza careia a si demisionat din functia de primar.

Era un om bun si harnic, un coleg sincer si devotat, un spirit liber si un rebel frumos. Condoleante familiei indurereate, alaturi de care noi, Filiala PNL Caras-Severin, vom fi mereu! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!”, este mesajul transmis de Ion Marcel Vela, presedintele PNL Caras-Severin. (V.E.)

Leave a Reply