AVANSARE. Un judecator de la Curtea de Apel Timisoara, promovat la Inalta Curte de Casatie si Justitie! Alti patru judecatori stagiari, repartizati la Judecatoria Timisoara

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a validat, in sedinta din 23 aprilie, rezultatelor concursului de promovare in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie si promovarea candidatilor admisi in functia de judecator la Inalta Curte de Castie si Justitie.


Printre candidatii care, din 10.05.2021, vor fi promovati la Instanta Suprema se numara si judecatorul timisorean Nasz Csaba Bela, care, o buna perioada de timp, a condus cu delegatie Judecatoria Sannicolau Mare.

In aceeasi sedinta s-a dispus incetarea delegarii in functia de presedinte al Sectiei a II-a civila a Curtii de Apel Timisoara a judecatorului Nasz Csaba Bela, incepand cu data promovarii la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Tot saptamana trecuta, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire in functii de judecatori si procurori stagiari a aproape 200 de absolventi ai Institutului National al Magistraturii, care au promovat examenul de capacitate in perioada noiembrie 2020 – martie 2021.

Printre cei 128 de judecatori care au fost repartizati la instantele din tara se afla si 4 tineri care isi vor desfasura activitatea la Judecatoria Timisoara. Este vorba despre Filip-Daniel Barnut, Beata-Tunde Bedo, Bianca Ghitulete si Diana Sofia Tudorescu.

De asemenea, printre cei 68 de procurori numiti in functii de presedintele tarii se afla si Maria Larisa Moldovan, care a fost repartizata la Parchetul de pe langa Judecatoria Sannicolau Mare.

Sa mai spunem ca in sedinta de maine a Sectiei pentru procurori a CSM se va lua in discutie propunerea de delegare in functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti a doamnei Galatan Anisoara Voichita, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara. (G.I.)

Leave a Reply