„Timisoara recicleaza” la Iulius Town! Recompense pentru cei care aduc minimum doua kilograme de deseuri electrice sau electronice (P)

Schimbarea incepe cu un gest mic pe care fiecare dintre noi il poate face. Actiunea „Timisoara recicleaza” face parte din strategia de sustenabilitate a companiei IULIUS, care isi continua preocuparea pentru conservarea mediului inconjurator. Daca ai acasa un radio care nu mai functioneaza, un televizor stricat, un fier de calcat pe care nu il mai folosesti sau orice alt deseu electric ori electronic, vino in Iulius Town, recicleaza responsabil, iar noi te recompensam!


Te-ai apucat de curatenia de primavara si ti-ai dat seama ca ai cateva deseuri electronice de care trebuie sa scapi? Pana joi, 29 aprilie 2021, daca aduci cel putin doua kilograme de echipamente electrice si electronice (DEEE) in zona Top Shop din parcarea subterana portocalie a Iulius Town, primesti un voucher pentru pauza de masa

Actiunea „Timisoara recicleaza” se desfasoara in parteneriat cu ECOTIC, prima organizatie a producatorilor si importatorilor de echipamente electrice si electronice din Romania.

De ce trebuie sa reciclam DEEE? Acum, 5% din totalul mondial al deseurilor municipale solide este reprezentat de electrice si electronice, iar fiecare dintre aceste echipamente contine substante periculoase pentru mediu si sanatate. Totodata, prin reciclare se reuseste recuperarea unor cantitati mari de materii prime cu valoare economica.

Actiunea „Timisoara recicleaza” se integreaza in strategia de sustenabilitate a companiei IULIUS, mediul reprezentand una dintre cele trei directii de implicare, alaturi de educatie si comunitate.

In ansamblul mixed-use de regenerare urbana Iulius Town Timisoara, ca si in celelalte proiecte mixte dezvoltate in Iasi si Cluj-Napoca, mediul are un rol important, gradinile IULIUS aducand natura in mijlocul oraselor, intre oameni, contribuind astfel la aportul de spatii verzi in mediul urban.

Din aceeasi preocupare pentru a diminua amprenta asupra mediului, toate proiectele IULIUS sunt eco-friendly, fiind construite si operate cu respectarea standardelor internationale de sustenabilitate, cu impact in economisirea resurselor si in imbunatatirea calitatii vietii. Cele trei cladiri de birouri United Business Center din Iulius Town Timisoara sunt certificate LEED Platinum si Gold, conform standardelor U.S. Green Building Council, pentru eficienta energetica, reducerea consumului de apa, utilizarea de materiale reciclate ori cu emisii reduse, conectivitate si alti parametri de impact. (I.P.)

Leave a Reply