Noua imagine a Politiei Romane! Fotografia unei politiste sexy surprinsa pe o strada din Bucuresti, virala pe retele de socializare

Fotografia unei politiste sexy surprinsa pe o strada din Bucuresti, in timpul misiunii, starneste valuri de comentarii pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol. “Cine a spus ca in Politia Romana sunt doar burtosi?!”, este intrebarea retorica la care, in mai putin de trei ore de la momentul postarii, au incercat sa raspunda peste 400 de admiratori si critici ai tinerei aparatoare a linistii si ordinii publice. Postarea s-a viralizat rapid pe internet, iar pana la aceasta ora are aproape 3400 de vizualizari si 390 de distribuiri.


In timp ce majoritatea internautilor fac glume la adresa tinerei, care ar putea provoca accidente involuntare printre participantii la trafic, sunt si  comentatori care atrag atentia ca postarea ar putea fi deplasata.

“O politista cu sanii mari… Alte lucruri mai importante nu sunt de dezbatut sau nu ati trecut de varsta adolescentei? Ma refer la comentatori. Naspa atitudine si din partea Europol, promovare infantila”, arata unul dintre cei care au reactionat la fotografie.

“Cam nedreapta postarea la adresa colegei!”, arata un alt comentator, care este ironizat rapid. “Parca de drag as fura ceva… numai sa dea cu mine de pamant…”, aceeasi nota ironica fiind folosita si de un alt admirator. “Uite, asa ma las abuzat de Politia Romana!”

In tot acest noian de comentarii pro si contra noii “imagini” a Politiei Romane, o doamna din cale afara de serioasa i-a avertizat pe administratorii paginii sindicalistilor din Politie ca vor fi raportati la Facebook. (V.E.)

Leave a Reply