Salonul Industriei Usoare de la Timisoara. Peste 50 de companii din tara si-au anuntat participarea la prima expozitie din 2021 organizata de CCIA Timis (P)

 

In perioada 19 – 23 mai, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis gazduieste prima editie de primavara a Salonului Industriei Usoare, manifestare expozitionala traditionala organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis de peste 25 de ani.


Si-au anuntat participarea peste 50 de companii din intreaga tara, in special producatori, care vor expune spre vanzare o gama larga de articole de sezon: imbracaminte, lenjerie intima, incaltaminte, marochinarie si accesorii, produse cosmetice si naturiste, parfumuri, bijuterii din aur si argint, gablonturi etc. – la preturi acceptabile pentru toate categoriile de cumparatori.

Spatiul din exterior este pregatit sa intampine vizitatorii cu dulciuri de casa, produse apicole, articole de artizanat, produse de carmangerie, sucuri naturale, alte produse de sezon.

Expozitia este deschisa de miercuri pana sambata, intre orele 10 – 20, iar duminica, intre orele 10 – 18.  Intrarea publicului este libera.

Expozitia se desfasoara cu respectarea tuturor normelor de siguranta si securitate impuse de restrictiile in vigoare.

NOTA: Informatii suplimentare la tel. 0741700153, e-mail: aculea@cciat.ro, Aurora Culea  – organizator expo. (I.P.)

 

Leave a Reply