Ionut Nasleu ameninta cu declansarea unui “razboi in justitie”, dupa ce a fost inlaturat din consiliul de administratie al SC Piete SA Timisoara! Va cere daune de la toti cei care au votat pentru demiterea sa

Demis din Consiliul de Administratie al SC Piete SA Timisoara, alaturi de alti patru liberali, respectiv Luminita Napau, Victor Stefan, Narcis Bobic si Flaviu Iepan, fostul director al societatii, Ionut Nasleu, a anuntat ca va contesta in instanta hotararea de azi a Adunarii Generale a Actionarilor. Adica a Consiliului Local Timisoara.


Intr-un mesaj vitriolant postat pe Facebook, fostul sef al pietarilor din Timisoara ameninta cu declansarea unui “razboi in justitie”, in urma caruia cei care au votat pentru demiterea sa vor plati cu varf si indesat.

“Prima dorinta a lui Fritz cand a devenit primar a fost demiterea mea. Dupa aceea, in noiembrie 2020, m-a reevaluat, cand am gasit solutia pentru ca producatorii din Piata Iosefin sa isi poata comercializa marfurile, piata fiind inchisa din cauza pandemiei.

Totusi, cand a spus adevarul oare? Felicit consilierii care s-au abtinut astazi de la votul in AGA Piete SA. Ei nu vor plati pentru ca am fost demis fara motiv. Pierderile societatii la care se face referire sunt pentru ca nu s-a dorit diminuarea chiriei la Piata Iosefin, iar Fritz stie foarte bine asta. Toate vor fi demonstrate in instanta”, a precizat Nasleu, referindu-se si la cei pe care i-a ajutat, candva, in perioada in care detinea o functie importanta pe langa fostul primar Nicolae Robu, iar acum au votat impotriva sa.

Toate partidele politice vor schimbarea mea, chiar daca in privat imi declara iubire, toate partidele cu exceptia USR, toti liderii pe care eu i-am ajutat, ei se stiu. Frit, vine vremea scadentei, dar nici fostul primar, la care inca tin, nu va avea sanse. Se insala noii sustinatori, degeaba il impuneti, el posteaza zilnic, intra in derizoriu, se vad comentariile, o sa rezolv toate problemele, nu credeti ca o sa fiu un real adversar? Nu am facut nici o ilegalitate.

Ma bucur intr-un fel, inseamna ca nu aveti probe si inca mai cautati. Va asigur ca eu ilegalitati nu am facut, poate decizii proaste din naivitate. Dizolvati CA de la Piete pentru mine, dar o sa va dau in judecata eu si inca cativa de la Horticultura, Piete, si o sa cerem expres ca voi, consilierii care ati votat, sa platiti, ca noi am castigat un concurs, voi ati fost alesi pe lista. O sa fie razboi in justitie. Sper ca puteti sa il duceti”, avertizeaza Nasleu.

Motivul care a stat la baza schimbarilor din cadrul CA al SC Piete SA Timisoara tine de un asa-zis management neperformant din ultimii doi ani, cand societatea ar fi acumulat pierderi de 4,2 milioane de lei. Fostului director nu i s-au acordat circumstante atenunate, ca in cazul oricarui operator economic, ca urmare a blocajelor functionale cauzate de pandemie.

In urma innoirii CA al Piete SA, primarul Dominic Fritz a anuntat, la randul sau, ca s-a facut un pas catre normalitate. Normalitatea USR PLUS, fireste.

”Numirea unui noi Consiliu de Administratie este un nou pas spre normalitate in ceea ce priveste aceasta societate. Toti cei care nu pot performa, vor pleca, iar Piete S.A., de doi ani, devenise o noua gaura neagra in bugetul local. Vom acorda o atentie deosebita acestei societati pentru ca vanzatorii din pietele Timisoarei merita tot sprijinul nostru”, a declarat primarul. (Mara Ion)

Leave a Reply