LIBERARE. Luci Duga Carasanu revine pe piata muzicii populare din Banat, dupa sase luni de inchisoare. “Am inceput sa lucrez la cateva piese de suflet!” (VIDEO)

Indragitul cantaret de muzica populara Luci Duga Carasanu, nelipsit de la petrecerile cu staif din tot Banatul, s-a liberat din Penitenciarul Timisoara, dupa ce si-a ispasit pedeapsa primita de la Judecatoria Resita, confirmata de Tribunalul Caras-Severin. Sase luni de inchisoare, care i s-au parut o vesnicie.


“Nu sunt suparat pe nimeni, eu singur mi-am facut rau. Sunt victima faptelor mele. Desigur, poate politistii care m-au oprit pe strada si mi-au facut dosar penal puteau fi mai intelegatori.

Dar, cum am fost prieten cu Bolbos, Craciunescu si alti sefi din politie, dupa ce acestia au picat, agentii tineri ne-au luat si pe noi. Este bine ca a trecut, am inceput sa lucrez la cateva piese de suflet, care sunt convins ca sunt asteptate de toti fanii mei”, ne-a declarat Luci Duga.

Deocamdata, isi promoveaza intens doua piese lansate inainte de a intra la inchisoare, care au adunat aproape 100.000 de vizualizari. Foarte putin, in conditiile in care vechile hituri ale maestrului de pe Youtube au milioane de vizualizari.

Tot raul spre bine si in aceasta intamplare nefericita din viata sa, considera Luci Duga, pentru ca, desi a disparut din peisajul public timp de sase luni, “mandrele nu l-or zuitat”… (E.T.)

Leave a Reply