Bucuria filmelor revine la Iulius Town Timisoara: Cinema City propune premiere si filme de Oscar (P)

„Nomadland”, „Fast & Furious 9″, „Conjuring 3″, „A Quiet Place 2″, „Black Widow”, „The Suicide Squad” sunt doar cateva dintre mult asteptatele pelicule care vor rula pe marile ecrane din Iulius Town.


Incepand de joi, 27 mai 2021, Cinema City va fi „sub lumina reflectoarelor”, iar timisorenii se pot bucura din nou de experiente inedite la film! Si cum marile ecrane sunt facute pentru marile vise, da PLAY cu volumul la maxim si redescopera emotia, actiunea si povestile.

Cei mici sunt asteptati cu daruri pana pe 1 iunie, iar de ziua lor pot viziona avanpremiera Tom si Jerry sau Peter Rabbit: Fugit de acasa.

Atmosfera salii de cinema, fotoliile confortabile, sunetul de calitate, imaginile 3D, toate revin din aceasta saptamana „acasa”, in Iulius Town. Cinema City porneste video-proiectoarele pe 27 mai, data cu o mare insemnatate in lumea cinefililor autohtoni: se implinesc 125 de ani de la difuzarea primei proiectii cinematografice in Romania.

Sarbatoreste cum se cuvine la Cinema City din Iulius Town, unde popcornul este pregatit, sucurile sunt puse la rece, iar surprizele se anunta a fi pe masura asteptarilor!

La Cinema City din Iulius Town poti urmari „Oscarurile” intr-o atmosfera de gala, impreuna cu alti cinefili. „Nomadland”, castigator a trei premii Oscar si „Soul”, premiat cu un Oscar pentru cea mai buna animatie, dar si alte productii captivante vor rula in prima saptamana de la redeschidere.

Inceputul lunii iunie aduce la Cinema City in Iulius Town continuarea mult asteptata a peliculei „The Fate of the Furious” din 2017 – „Fast & Furious 9″. Filmele de actiune „Black Widow” si „The Suicide Squad” vor creste nivelul de adrenalina din sala de cinema, iar thriller-ul „A Quiet Place 2″ te va transpune intr-un univers post-apocaliptic, unde orice sunet iti va parea cel mai mare dusman. Copiii au si ei parte de premiere, iar „Hotel Transylvania: Transformania” le va aduce zambetul pe buze.

Biletele se pun in vanzare astazi, 26 mai, iar Cinema City din Iulius Town face fericita intreaga familie.

Astfel, in perioada 27 mai – 1 iunie, fiecare bilet cumparat pentru cel mic ii aduce un pahar original Trolls sau Wonder Woman, iar de 1 iunie puteti viziona impreuna avanpremiera Tom si Jerry, care aduce personajele legendare pe un teren nou si le obliga sa faca ceva de neimaginat: sa lucreze impreuna pentru a se salva sau puteti alege avanpremiera Peter Iepurasul: Fugit de acasa, care promite sa ii poarte pe cei mici intr-o aventura plina de umor.

Cinema City este prezent in patru proiecte ale companiei IULIUS (ansamblul mixed-use Iulius Town Timisoara, Iulius Mall Iasi, Cluj-Napoca si Suceava). Multiplexul din Iulius Town, extins si modern, le ofera cinefililor si o noua experienta de vizionare a unui film: 12 sali, dintre care, in premiera regionala, salile VIP – cinema all inclusive si sala multifunctionala „All Stars Cinema”, dotata cu o scena generoasa si sistem de sonorizare Dolby Atmos, unica la nivel national. Intra pe www.cinemacity.ro, descopera noutatile cinematografice si lasa-te vrajit de magia filmelor! (I.P.)

 

Leave a Reply