Jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara au fler la consumatorii de cannabis. Doi tineri care detineau “masa vegetala”, ridicati de pe strada

Jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile “Glad Voievod” Timisoara au depistat, in dupa-amiaza zilei de miercuri, 26 mai a.c., doua persoane care aveau, asupra lor, substante despre care exista suspiciunea ca reprezinta droguri de risc.


Prima dintre persoane a fost observata in timp ce se afla intr-un autoturism stationat pe o strada situata in zona Caii Girocului, din municipiul Timisoara. La vederea echipajului de jandarmerie, aceasta a prezentat un comportament agitat.

Jandarmii i-au solicitat sa se legitimeze si au procedat la perchezitia autoturismului, in portbagajul caruia au gasit doua pungi din material plastic ce au, in continut, masa vegetala de culoare verde-olive, cu miros intepator.

A doua persoana a fost depistata pe o strada in zona Kogalniceanu din municipiul Timisoara, avand asupra sa un plic cu masa vegetala de culoare verde-olive si o folie de staniol cu o pulbere alba.

Jandarmii au ridicat bunurile gasite, in vederea continuarii cercetarilor si au intocmit actele de sesizare necesare organelor de urmarire penala, avand in vedere faptul ca reprezinta infractiune „detinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fara drept”, conform prevederilor Legii nr. 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri. (Gruparea de Jandarmi Mobile “Glad Voievod” Timisoara, Compartimentul Informare, relatii publice si cu publicul)

Leave a Reply