Judecatoarea Madalina Afrasinie le raspunde celor care sustin ca ar fi omul SRI si al PSD. “Cu placere, sclavilor! Acest mesaj este un pamflet!”

Judecatoarea Madalina Afrasinie pledeaza, in continuare, pentru dreptul fiecarui roman de a decide daca se vaccineaza sau nu, fara segregarea celor care nu doresc sa se imunizeze prin masuri guvernamentale resimtite tot mai acut de peste 75% din populatie.


Pentru a da greutate mesajului sau, nonconformistul magistrat de la Tribunalul Bucuresti atrage atentia, intr-o postare care a aparut si, dupa cateva ore, a disparut pe contul sau de Facebook, ca metoda certificatelor care permit posesorilor sa intre la spectacole, restaurante, evenimente publice a fost exersata si, in 1933, de un regim de trista amintire.

Mai mult, Madalina Afrasinie le raspunde in nota obisnuita, adica persiflant si cu umor, celor care-i critica libertatea de exprimare, sub pretextul ca ar fi omul SRI si al PSD.

Iata mesajul integral postat, azi, pe Facebook:

  1. S-a spus/se spune si s-a scris ca sunt omul SRI-ului si ca am fost presedinte de sectie pentru ca asa a decis SRI;
  2. S-a spus/se spune si s-a scris ca sunt omul lui Dragnea si ca sunt o pesedista;
  3. S-a spus/se spune si s-a scris ca sunt o protejata a Inspectiei Judiciare si ca din acest motiv nu am fost sanctionata;
  4. S-a spus si s-a scris (cred ca si acum se spune/scrie) ca sunt corupta si incompetenta;
  5. S-a spus/se spune ca sunt omul d-nei Renate Weber si ca de aceea o apar!

Pe d-na Weber am intalnit-o la 2 conferinte. Am schimbat cateva cuvinte legate de cele doua conferinte. Atat.

Dar, recunosc, mi-a placut foarte mult ceea ce a declarat acum mult timp (2004, cred) despre o sentinta pronuntata de mine, intr-un dosar care a tinut prima pagina a presei. “Sentinta pronuntata de d-na judecator este o sentinta a là Regele Solomon!”

Pentru cei care scriu/spun si imi trimit mesaje in acest sens, le transmit cele de mai jos!

Cu placere, sclavilor!

PS pentru ca stiu cat de… sunteti, va spun ca acest mesaj este un pamflet si trebuie citit si inteles ca atare!” (G.I.)

 

Leave a Reply