Energy Kids Family Center, cel mai mare spatiu de joaca din Romania se inaugureaza de Ziua Copilului in Iulius Town Timisoara (P)

De 1 iunie, distractia atinge cote maxime in Iulius Town, la Energy Kids Family Center Timisoara, un concept unic in Romania. Personaje animate, jocuri interactive, jumping park, perete de catarat si multe alte activitati ii asteapta pe copii la inaugurarea celui mai mare loc de joaca interior din Romania. Vino impreuna cu cel mic si descoperiti lumea fantastica a copilariei, la Iulius Town!


Marti, 1 iunie 2021, Iulius Town Timisoara ii intampina pe micii sarbatoriti, dar si pe parinti, cu o surpriza de proportii uriase: la etaj, se inaugureaza Energy Kids Family Center, cel mai mare loc de joaca interior din Romania. 

Spatiul generos de 1.400 mp aduce un taram magic, care cuprinde mai multe zone de joaca destinate copiilor cu varsta de cel putin un an, prescolarilor, adolescentilor si chiar parintilor si bunicilor, care isi doresc sa petreaca momente unice alaturi de cei mici.

Zona 1-3 ani este perfecta pentru cei mai curiosi bebelusi, care exploreaza lumea si afla in fiecare zi cate un lucru nou, fiind prevazuta cu masuri de siguranta specifice si personal instruit.

De la 3 la 12 ani, Energy Kids Family Center propune un mediu care sa stimuleze abilitatile prin jocuri interactive procesul de invatare si de dezvoltare a strategiilor.

Distractia continua in Sky Zone, unde cei mici „vor putea atinge norii” impreuna cu parintii sau bunicii, in zona jumping park sau la peretele de catarat. Piscina plina cu sponge cubes, tobogane, trambuline cu mingi zorbing si alte surprize sunt pregatite pentru ore de joaca neintrerupta la Energy Kids Family Center din Iulius Town Timisoara. Descopera si mai mult atmosfera din lumea jocurilor, basmelor si a zambetelor, vizionand videoclipul!

Vino impreuna cu cel mic si sarbatoriti un 1 iunie magic la Energy Kids Family Center din Iulius Town! (I.P.)

Leave a Reply