Interlopul Lucian Torj a pierdut procesul intentat publicatiei Impact Press! Judecatoria Timisoara nu i-a validat teoria baiatului bun, “ambasadorul transportatorilor romani in Europa”

Judecatoria Timisoara a respins, astazi, actiunea in raspundere delictuala depusa la instanta, la inceputul anului trecut, de interlopul timisorean Lucian Torj, care a cerut judecatorilor sa oblige publicatia Impact Press, in solidar cu redactorul sef, sa-i plateasca o anumita suma de bani, in urma publicarii unor informatii privind implicarea sa intr-o reglare de conturi care a degenerat in violente.


“Respinge cererea formulata de reclamantul Torj Lucian Marian, in contradictoriu cu paratul Ilas Gheorghe, avand ca obiect daune morale.

Obliga reclamantul sa plateasca paratului suma de 3.000 de lei reprezentant cheltuieli de judecata constand in onorariu avocatial. Cu drept de apel in 30 de zile de la comunicare”, se mentioneaza in decizia instantei.

De remarcat faptul ca instanta de judecata nu s-a lasat convinsa de argumentele invocate de reclamant, care, in momentul audierii, a spus ca, in ciuda “mizeriilor” care se scriu despre dosarele sale penale, nu mai are nicio legatura cu trecutul sau infractional si ca, in prezent, contribuie la imbunatatirea imaginii transportatorilor romani in Europa. (Vlad Enciu)

Leave a Reply