Evenimente pentru intreaga familie in Iulius Town Timisoara: proiectii de filme in parc, teatru de papusi, muzeul Made in RO si alte surprize (P)

Ti-am pregatit un weekend plin cu surprize cinematografice, muzicale si care vor starni zambetele pe chipul celor mici, la Iulius Town Timisoara. Un puf confortabil te asteapta la Flight Cinema in My Town // Oscar Nights, produsele si serviciile destinate copiilor vor fi la Kids Fest, la teatrul de papusi veselia va fi printre „actorii principali”, iar la „Ora de educatie civica” cei mici vor invata despre importanta reciclarii.


Trei zile de Oscar se anunta in Iulius Gardens. Pregatiti popcornul, buna dispozitie si vibe-ul de vara pentru ca Flight Cinema in My Town // Oscar Nights aduce, in perioada 4 – 6 iunie 2021, trei filme premiate.

Vineri, vom urmari musicalul care a cucerit mapamondul – „A Star Is Born” – , sambata, „Avengers Endgame” ne va creste adrenalina, iar duminica, „Black Panther” ne va duce intr-un univers fantastic. Fiecare seara la Flight Cinema in My Town // Oscar Nights incepe, de la ora 19, cu un Sunset Warm -up & Check-in, peliculele ruleaza, de la ora 20.00, iar de la 21,30 atmosfera va fi intretinuta de un DJ.

Cei mici au si ei parte de evenimente dedicate lor, unde distractia va atinge cote maxime. Duminica, de la ora 11, copiii sunt asteptati sa descopere povestea din „Casuta prietenilor”, la teatrul de papusi. In gradina Iulius Town, micii spectatori vor putea afla chiar de la personaje prin ce peripetii trec prietenii din basm. Kids Fest vine cu produse si servicii dedicate celor mici, in perioada 4 – 6 iunie, la etajul Iulius Mall, piateta Intersport.

Tot in acest weekend, sarbatorim Ziua Mondiala a Mediului la Iulius Town, cu activitati  si premii surpriza pentru copii. Cei mici vor invata cat de importanta este reciclarea si colectarea separata participand la concursul Reciclam si Castigam, care cuprinde un joc de tip treasure hunt antrenant si distractiv  prin  care participantii vor cauta „comori” ascunse in Iulius Gardens  si  Kahoot, un joc pe baza de intrebari ce testeaza cunostintele despre colectarea separata si reciclare. Evenimentul este organizat de catre RETIM si ADID Timis in locatia Family Plaza din Iulius Gardens.

La etajul Iulius Mall, pana duminica 6 iunie, gasesti si propuneri de bijuterii si accesorii, care sa iti completeze tinutele si sa iti ofere un plus de stralucire. Fie ca te gandesti la o pereche de cercei, un colier sau un set de bratari, expozantii te vor ajuta sa alegi ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

Nu uita ca in Iulius Town poti sa vizitezi si nonconformistul muzeu Made in RO, care cuprinde peste 2.500 de exponate, care spun povestea unor branduri celebre din viata de zi cu zi a mai multor generatii din ultimii 150 de ani. (I.P.)

Leave a Reply