Expo Mobila Timisoara. CCIA Timis organizeaza prima editie din 2021 a expozitiei nationale dedicata industriei mobilei (P)

Expo Mobila Timisoara se adreseaza atat publicului larg – celor care doresc sa-si achizitioneze piese de mobilier cat si firmelor contractante.


Expo Mobila Timisoara reuneste producatori romani si importatori recunoscuti din domeniu, interesati  sa se promoveze pe piata timiseana si sa identifice noi parteneri de afaceri.

La standurile Expo Mobila Timisoara vor putea fi vazute si achizitionate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasa premium, mobila tapitata, accesorii: bucatarii, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele si fotolii, biblioteci, mobilier pentru copii si tinere, mese, scaune, saltele, decoratiuni pentru amenajarile interioare si exterioare, produse de curatenie, altele.

Publicul larg dar si cel profesionist – arhitecti de interior, designeri de mobilier vor avea mai multe motive care sa le trezeasca interesul pentru Expo Mobila Timisoara:

  • Zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele si design, pentru toate gusturile;

  • Gama variata de mobilier pentru apartament, garsoniera sau casa la curte;

  • Mobilier la preturi de producator, potrivita pentru toate bugetele;

  • Consiliere în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier;

  • Achizitii pe loc si comenzi la preturi speciale.

Expozitia se deschide pentru public joi, 10 iunie, ora 1000. Programul de vizitare este: joi-sambata, orele 10.00-20.00, duminica, orele 10.00-18.00.

Intrarea este libera.

Expozitia se desfasoara cu respectarea normelor de siguranta si securitate impuse de restrictiile în vigoare. (I.P.)

NOTA: Informatii suplimentare la: Tel. 0721 260 974, e-mail: rbonchis@cciat.ro, Roxana Bonchis – organizator expo.

Leave a Reply