Veste buna de la guvern! Nuntile si botezurile se pot desfasura pana la 2 noaptea. Fara limita de persoane, daca toata lumea este imunizata

Nuntile si botezurile se pot desfasura pana la 2 noaptea. Guvernul a modificat, astazi, in acest sens, hotararea privind starea de alerta.


“Am modificat Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta. Vestea buna e ca nuntile si botezurile pot sa ramana deschise pana la 2 noaptea”, a spus premierul Florin Citu.

Nuntile si botezurile se pot organiza de la 1 iunie fara limita de persoane, dar doar daca toate persoanele sunt vaccinate impotriva COVID-19, cu ambele doze. Altfel, regulile prevad participarea a 50 de persoane in spatii inchise şi a 70 de persoane in spatii deschise. La stabilirea numarului maxim de persoane, nu sunt inclusi copiii cu varsta mai mica de 16 ani.

Organizatorul poate decide organizarea si desfasurarea evenimentului cu un numar mai mare de participanti daca toti participantii fac dovada vaccinarii impotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare si este asigurata o suprafata de minim 4 mp/persoana. (G.G.)

Leave a Reply