Colterm Timisoara, asaltata de politisti de la Economic! Se cerceteaza o afacere privind vanzarea de fier vechi de la unul din CET-uri

Politistii timisoreni de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Timis au descins, astazi, la COLTERM, intr-un dosar de delapidare si infractiuni de fals in inscrisuri. Potrivit unor surse judiciare, ar fi  vorba despre vanzarea de fier vechi de la unul din CET-uri, contractul fiind in derilare inca de la inceputul anului trecut.


Politistii de la Economic au ridicat mai multe documente vizand un contract de vanzare de fier vechi, contract incheiat la inceputul anului 2020. Potrivit unor surse, contractul viza vanzarea de fier vechi de catre Colterm la o firma privata. Cantitatea vanduta a fost mai mare, insa, decat cea din contract.

Ancheta este coordonata de procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara.

Descinderea vine la putin timp dupa ce fostul primar, Nicolae Robu, cel care a condus de facto Colterm-ul, a solicitat ca DNA sa faca un control la societatea din subordinea Consiliului Local. (V.E.)

Leave a Reply