Un avocat din Baroul Brasov, acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu o adolescenta in varsta de 16 ani. A fost retinut de procurori

Un avocat din Brasov a fost retinut de procurori, joi, 3 iunie, sub acuzatia ca ar fi intretinut relatii sexuale cu o minora de 16 ani, abuzand de situatia vulnerabila a acesteia. Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov, avocatul este urmarit penal pentru savarsirea infractiunii de „act sexual cu un minor”.


Infractiunea s-ar fi consumat in perioada decembrie 2020 – martie 2021, cand avocatul ar fi intretinut relatii sexuale cu o minora de 16 ani, „abuzand de situatia vadit vulnerabila a acesteia”.

In cursul zilei de vineri, avocatul din Brasov ar urma sa fie prezentat magistratilor de la Curtea de Apel Brasov cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Avocatul din Brasov este acuzat ca a comis infractiunea de act sexual cu un minor, respectiv ca in perioada decembrie 2020 – martie 2021 s-ar fi iubit cu o adolescenta de numai 16 ani.

Procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov au decis, in cursul zilei de joi, retinerea pentru 24 de ore a avocatului din Brasov, acesta urmand sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva. (V.E.)

Leave a Reply