Homofobie! Scandal pe retelele de socializare, dupa ce un elev din Iasi a dezvaluit ca la ora de istorie trebuie sa invete despre comunitatea LGBTQ+

O simpla fotografie realizata, la ora de istorie, de un elev de la Colegiul National Iasi, una dintre cele mai vechi si mai prestigioase institutii de invatamant din Romania, a starnit sute de comentarii pe Facebook, dupa ce a fost publicata pe grupul Truth for Life.


Majoritatea internautilor care-si dau cu parerea despre fotografia in cauza se declara scandalizati de faptul ca, la o materie de invatamant in care se vorbeste despre poporul roman si identitatea nationala, intr-un liceu de prestigiu, elevii sunt familiarizati cu istoria minoritatilor sexuale.

Decizia conducerii liceului de a permite predarea Istoriei comunitatii LGBTQ+ este aspru criticata de zeci si sute de persoane, in timp ce exponentii minoritatilor sexuale spun ca a venit vremea ca discriminarea celor ce au alte inclinatii sexuale sa inceteze, si in Romania.

“4 iunie, ora de istorie la Colegiul National, Iasi. Iata ce se preda la ora de istorie! A cui istorie? Ce legatura are cu Istoria Romaniei?

Iata ca munca asidua din culise a ONG-urilor LGBT-iste din tara noastra, finantate de UE da roade..deja au acces in scolile unde invata copii nostri cu ajutorul politicienilor corupti.

Asistam la distrugerea reperelor educationale intr-o tara cu o populatie majoritar asa-zis crestina, aceste aberatii au ajuns prilej de sarbatoare si dezbateri publice si nu oriunde, ci in scoli si licee, sub ochii copiilor nostri.

Ce spun asociatiile parintilor despre asta?”, este mesajul care a incitat la ura si blamarea minoritatilor sexuale.

“Vai de viitorul copiiilor nostri! Rusine! Istoria romanilor vreti sa o faceti optional si ajungeti sa predati asta! Rusine celor ce o predau si rudine noua, parintilor ca acceptam tot ce ne aduce occidentul noi ptr ca este cool”, se cutremura Istina Tudoran, care a primit o replica pe masura din partea lui Cristi Blue, care s-a refugiat tocmai in Anglia pentru a nu trebui sa-si mai ascunda orientarea sexuala.

“Bai, pai cum sa faceti de rusine invatamantul? Pai ma, copiii acestia pe care voi vreti sa ii tineti ,,normali,, sunt copiii vostri care daca voi nu le dati oportunitatea sa fie cum vor ei sa fie atunci ei traiesc o minciuna…

Si eu am fost ,,normal,, pana la 16 ani, pana cand am spus ,,Gata, sti ce, daca e sa ma omoare sa ma omoare, daca raman fara prieteni sa raman fara prieteni, daca ma lasa familia, sa ma lase si familia, am iesit ca si Gay… Si, da, Familia nu m-a lasat, prieteni s-au ales, acum lucrez intr-o comunitate de ingrijire in care si alte persoane de genul sunt tratate ca si oameni normali. Bineinteles ca in Anglia, nu in Romania…

Copiii vostri pe care ii stiti normali, au trecut, trec, si vor trece prin perioada de cunoastere, unii din ei au fost, sunt si vor fi abuzati: verbal, sentimental, sexual… Care aceste incidente sa rezulte la confuzie si schimbara orientarii sexuale

Mai bine fa-ti un prieten gay care te respecta, decat un prieten str8 care, dupa se duce si spune ca te-a fufufufu desi nu e asa… Dar, da, voi cei ,,normali,, tineti tara ,,normala,, si cei cu ,,probleme,, sunt tot cei pe care ii numiti prieten, mama, tata, sora, frate, copil, unchi, matusa etc si ei vor fi acolo langa voi, desi voi ii urati”.

Disputa dintre cele doua tabere este in plina desfasurare… (E.T.)

Leave a Reply