Politist HULIGAN. Un ofiter de la IPJ Constanta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce a batut violent un barbat de 55 de ani

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au cerut, marti, arestarea preventiva a unui ofiter de politie din cadrul IPJ Constanta, in varsta de 26 de ani, aflat in stare de retinere, care este acuzat de savarsirea infractiunii de vatamare corporala grava.


Din referatul in care s-a propus Tribunalului Constanta arestarea preventiva a politistului reiese ca, in cursul zilei de vineri, acesta i-ar fi aplicat unui barbat de 55 de ani lovituri cu piciorul, la nivel capului, dupa o disputa verbala care ar fi avut loc intr-un bar. Mai exact, barbatul l-ar fi injurat pe omul legii.

Ulterior, acesta a fost surprins de politist pe o strada laturalnica, unde a fost lovit de mai multe ori in zona capului. A fost abandonat in stare de inconstienta, iar agresorul a revenit in bar si a continuat sa consume alcool.

Au trecut cateva zile, fara ca acesta sa recunoasca sau sa aiba remuscari. Intre timp, colegii lui au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere si au realizat ca este vorba despre omul care se afla cu ei in acelasi birou. A fost retinut imediat.

„In urma loviturilor, victima are nevoie de 100 de zile de ingrijiri medicale, in cazul supravietuirii (prognostic rezervat), viata i-a fost pusa in primejdie prin hemoragie meningo-cerebrala, necesitand ingrijiri medicale in conditii de terapie intensiva (coma, stop cardio-respirator resuscitat); tinand cont de topografia leziunilor traumatice si de gravitatea lor, cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul fetei si mentonului cu hiperextensia capului”, se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, citat de Mediafax. In cazul in care va fi gasit vinovat, omul legii risca pana la 7 ani de inchisoare. (V.E.)

Leave a Reply