Avocatul Andrei Molnar, noul presedinte al UDMR Timis. VEZI cine va reprezenta organizatia in Consiliul Reprezentantilor Unionali

Delegatii judeteni ai Uniunii Democrate Maghiare din Romania (UDMR), Filiala Timis, s-au intrunit la o Adunare electiva, sambata, 12 iunie, incepand cu ora 10, in Sala Capitol a Filarmonicii Banatul.


Dupa deschiderea sedintei prin rostirea mesajelor de salut de catre invitati, actorii Teatrului Maghiar de Stat Csíki Gergely, Emília B. Borbély si Csaba András Molnos au delectat participantii cu o productie artistica deosebita.

Ordinea de zi a adunarii a inclus aprobarea raportului conducerii, alegerea presedintelui Filialei Judetene, a membrilor delegati in Consiliul Reprezentantilor Unionali, a membrilor Consiliul Delegatilor Judeteni, a membrilor Comitetului Judetean de Audit, a membrilor Comitetului Judetean de Etica si a Comitetului de Supraveghere a Regulamentului.

In sedinta care a durat mai mult de trei ore au fost votate si modificari al Regulamentului de functionare si au fost alesi delegatii judeteni la Congresul Uniunii Democrate Maghiare din Romania, din 17 septembrie 2021.

Andrei Molnar, actual subprefect al judetului, presedinte interimar a fost votat in unanimitate de cei 127 de delegati prezenti, acestia exprimandu-si sustinerea candidatului prin vot secret.

In Consiliul Reprezentantilor Unionali, alaturi de Andrei Molnar, organizatia judeteana Timis va fi reprezantata de Ioan Ihasz, primarul comunei Dumbrava, si Imre Farkas, fostul viceprimar al Timisoarei. (UDMR Timis)

Leave a Reply