„Calatorie in jurul lumii”, masini de epoca, meciuri de la campionatul UEFA 2020 si alte evenimente inedite, la Iulius Town Timisoara (P)

Ti-am pregatit un weekend plin cu surprize la Iulius Town. Cu o singura vizita in Iulius Gardens poti calatori in toate colturile Pamantului, poti viziona meciurile din campionatul UEFA 2020, te poti lasa purtat in galaxii necunoscute de filmele din cadrul Flight Cinema in My Town, iar cei mici pot patrunde in „Magazinul Fermecat”. In schimb, in Iulius Mall poti admira noua masini de epoca deosebite si iti poti achizitiona obiecte unice de la colectionari.


Daca simti ca inca mai ai multe locuri de vizitat si timpul nu iti este prieten, Gaia iti ofera oportunitatea de a face o calatorie in jurul Pamantului in doar cateva minute. Instalatia spectaculoasa de lumina a artistului britanic Luke Jerram va ramane in Iulius Gardens pana pe data de 22 iunie 2021, asa ca pregateste-ti aparatul de fotografiat sau telefonul pentru a imortaliza cele mai frumoase ipostaze si fii gata sa castigi premii. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.iuliustown.ro.

Daca iti doresti sa ajungi si in alte galaxii, o poti face vizionand filmele propuse pentru acest weekend in cadrul Flight Cinema in My Town. Vineri, 18 iunie 2021, poti urmari, incepand cu ora 20, pelicula Ready Player One, Interstellar te va purta prin univers, sambata de la aceeasi ora, iar duminica suspansul si actiunea vor ridica nivelul de adrenalina la cote maxime pentru ca va rula lungmetrajul Thor Ragnarok.

In fiecare seara, check-in-ul se face la ora 19 pe ritmuri muzicale, care vor fi reluate de la ora 21,30. Mai multe detalii poti afla pe pagina de Facebook Flight Cinema in My Town //  SF Nights.

Poti face si o calatorie in timp pe patru roti pentru ca in Atriumul Iulius Mall are loc expozitia „Retro Cars”, care reuneste noua autoturisme cu povesti impresionante. Si cum masinile si fotbalul sunt o pasiune comuna pentru multi, dupa ce ai descoperit istoria autoturismelor americane si britanice ocupa un loc, in parcarea VIP, pe un bean bag si sustine-ti echipa preferata de la UEFA Euro 2020. Ca sa fii sigur ca prinzi loc fa o rezervare la numarul de telefon: 0732.22.99.33.

Si micutii spectatori au parte de surprize in acest weekend pentru ca, duminica, 20 iunie 2021, incepand cu ora 11, in Iulius Gardens va fi pus in scena spectacolul „Magazinul Fermecat”. Copiii vor face cunostina cu Tina, eroina din piesa de teatru, si vor trece impreuna cu ea printr-o multime de obstacole.

In schimb, la etajul Iulius Mall sunt asteptati toti cei care cauta produse autentice. Monede si bancnote vechi, timbre unice, statuete de diferite dimensiuni, piese mici de mobilier si multe alte marturii ale trecutului te asteapta sa le descoperi, de vineri pana duminica, in perioada 18 – 20 iunie 2021. (I.P.)

Leave a Reply