Actrita Claudia Ieremia, in rolul lui Don Juan, in cea mai noua premiera pusa in scena de Teatrul National din Timisoara (P)

O noua premiera isi asteapta spectatorii la Teatrul National din Timisoara sambata, 26 iunie si duminica, 27 iunie 2021, de la ora 19, in Sala Mare: Don Juan dupa o idee de Max Frisch, pe un scenariu de Ion-Ardeal Ieremia, care semneaza, de asemenea, regia artistica si ilustratia muzicala a spectacolului.


Don Juan este un spectacol contemporan, intens si dinamic in care publicul o va intalni pe Claudia Ieremia in ambitiosul rol de Don Juan. Alaturi vor juca actorii Cristian Szekeres, Alina Ilea, Ana Maria Cojocaru, Alecu Reus, Matei Chioariu, Roberta Popa, Iuliana Craescu, Daniela Bostan, Andrei Chifu, Romeo Ioan, Bogdan Spiridon, Ana-Maria Pandele Andone, Malina Petre, Marin Lupanciuc si Andrei Zgabaia.

Scenografia absolut impresionanta, purtatoare de semne baroce si moderne, este creata de Corina Gramosteanu, in timp ce Sebastian Hamburger semneaza video si sound design-ul spectacolului.

Biletele pot fi achizitionate on-line pe www.tntimisoara.com sau fizic, de la Agentia de bilete „Marasesti” (str. Marasesti nr. 2, orar: marti – duminica, intre orele 11 – 19). Precizam ca numarul de locuri este limitat, in functie de normele de distantare in vigoare. (I.P.)

Foto: Adrian Piclisan / TNTm

 

Leave a Reply