Evenimente pentru toate gusturile la Iulius Town Timisoara: Miss Traditional Romania 2021, spectacole de dans, seria Star Wars, meciurile EURO 2020 si multe alte surprize (P)

Iulius Gardens se transforma, sambata, intr-un catwalk pe care vor defila 16 concurente din diferite zone ale tarii in cadrul concursului Miss Traditional Romania 2021. Inainte de show, timisorenii pot sa se bucure de un spectacol de dans fascinant, iar seara se incheie cu filmul „The Last Jedi”.


Insa, pentru a completa seria filmelor Star Wars, vino la cinematograful in aer liber si in zilele de vineri si duminica. In continuare, microbistii se pot bucura zilnic de spectacolul EURO 2020, iar cei mici sunt asteptati, duminica, la teatru de papusi.

Oaza de verdeata din Iulius Gardens va integra perfect prima editie a concursului Miss Traditional Romania 2021. Evenimentul va avea loc sambata, 26 iunie 2021, de la ora 18, in Family Plaza si va reuni 16 concurente din zone diferite ale tarii, ce vor reprezenta traditiile regiunilor din care fac parte si se vor intrece pentru marele titlu.

Frumoasele participante vor fi supuse la mai multe probe, printre care prezentarea tinutelor de zi si a celor de seara, dar vor raspunde si la cateva intrebari. In cadrul show-ului, vor mai fi momente de dans, prezentari de moda pentru copii, un spectacol cu muzica etno, iar seara se va incheia pe ritmurile unui DJ. Mai multe detalii pot fi descoperite pe pagina de Facebook MCS Models Timisoara.

Tot sambata, dar de la ora 16, timisorenii se pot bucura de un spectacol de dans sustinut de Scoala de balet si dans DENISSE, iar de la ora 19.00, check-in-ul pentru filmul The Last Jedi se face tot pe ritmuri muzicale. Programul cinematografului din parcul Iulius Gardens este completat de filmele The Force Awakens, care va fi difuzat vineri, si de The Rise of Skywalker, ce poate fi urmarit duminica. Peliculele vor rula pe marele ecran de la ora 20.00. Mai multe detalii poti afla pe pagina de Facebook Flight Cinema in My Town // Star Wars Nights.

Ai facut un pariu pe un meci de fotbal de la EURO 2020 si vrei sa te simti exact ca pe stadion? Nicio alta alternativa nu este mai atractiva decat aceea de a urmari partida pe care ai pariat alaturi de prieteni si alti microbisti. In parcarea VIP de la Iulius Town poti urmari toate meciurile pana la finalul campionatului, dar ca sa fii sigur ca ai un loc asigurat pe bean bag suna la numarul de telefon: 0732.22.99.33. Meciurile pot fi vizionate si in Foodcourt, pe cele 2 televizoare de mari dimensiuni.

Si cei mici sunt in centrul atentiei, duminica. Pentru ei, de la ora 11, in parcul Iulius Gardens se va juca piesa de teatru „Iedul cu trei capre”. Povestea spusa de marionete ii va implica in actiune, copiii devenind cei care decid in ce directie va merge firul narativ al basmului.

In schimb, la etajul Iulius Mall sunt asteptati toti cei care vor sa faca o calatorie in timp, marcata de eleganta si rafinament. De vineri pana duminica, in perioada 25 – 27 iunie 2021, iubitorii obiectelor cu patina timpului vor gasi aici exponate cu vanzare din toate categoriile de produse. De altfel, piesele trecutului poarta cu ele semnificatii pe care publicul interesat le poate afla de la colectionari. (I.P.)

Leave a Reply