In the mood for summer beauty! Descopera noile colectii in magazinele din Iulius Town Timisoara si castiga premii pentru o vara cool (P)

Culori vibrante, mixuri indraznete, printuri si croieli menite sa aduca un vibe pozitiv, materiale vaporoase si tinute cat mai relaxate si lejere. Acestea sunt tendintele verii 2021, iar daca si tu iubesti sa fii in trend si faci cumparaturi de la brandurile din Iulius Town, iti oferim sansa sa castigi premii atractive.


Noile colectii de vara de la brandurile din Iulius Town propun articole versatile, in culori explozive sau in nuante neutre, cu ajutorul carora vei crea outfit-uri senzationale, ce iti vor influenta nu doar garderoba, ci mai ales starea de spirit.

Astfel, daca esti in cautarea unui look inspirat din viata urbana, la Calvin Klein gasesti articole ce te vor scoate din anonimat, pentru ca principiul „less is more” este foarte prezent in tendintele acestei veri. Pentru un look ce nu va trece neobservat vino la Liu Jo sau Desigual, iar pentru articole vestimentare de inalta calitate fa o vizita la Marc O’Polo, Tommy Hilfiger si U.S. Polo Assn.

Guess si Icon iti propun piese cu detalii statement si combinatii inedite, potrivite pentru o zi la birou sau pentru iesirile in oras, iar la Nissa gasesti outfit-uri in care vei straluci indiferent de ocazie.

Pentru un look sofisticat, care sa te acompanieze in momentele importante din viata ta, alege tinute de la Bigotti sau D’S Damat, completeaza-le cu bijuterii de la Teilor sau Teilor Exclusive si cu un parfum de la Beautik Haute Parfumerie, care sa-ti puna si mai mult in valoare personalitatea.

In schimb, daca preferi un stil de viata activ si esti pasionat de miscare, Superdry, Vgeneration si New Era ti-au pregatit o multime de articole specializate, iar la Musette si Il Passo iti poti completa si colectia de incaltaminte.

Si pentru a avea parte de o experienta completa la shopping, Iulius Town ti-a pregatit 200 premii care te vor aduce „In the mood for summer beauty”. Daca ai facut cumparaturi de minimum 500 de lei din cel putin doua magazine diferite enumarate mai sus, iar valoarea bonurilor fiscale este de cel putin 150 de lei pentru fiecare magazin, vei fi premiat instant cu un voucher de 100 de lei pe care il poti transforma intr-o pereche de pantofi la Il Passo.

Cu cat cumperi mai mult, cu atat premiul oferit este mai mare! Asa ca, daca ai achizitionat produse in valoare totala de minimum 1.000 de lei din cel putin doua magazine diferite, iar valoarea minima a fiecarui bon fiscal este 150 de lei, primesti parfumuri de lux de la Beautik Haute Parfumerie. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe https://iuliustown.ro/ro/evenimente/in-the-mood-for-summer-beauty. (I.P.)

Leave a Reply