Maria Grapini, atac la adresa insarcinatului cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti. “Pai, ce treaba are fisa postului lui cu organizarea justitiei in Romania?”

Eurodeputatul Maria Grapini a lansat un atac dur la adresa reprezentantului SUA in Romania, David Muniz, pe care-l someaza sa nu se mai amestece in treburile interne ale Romaniei. „Pai ce treaba are fisa postului lui cu organizarea justitiei in Romania?”, se intreaba retoric femeia de afaceri din Timisoara ajunsa la Bruxelles, dupa ce Muniz a comentat pe marginea desfiintarii Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie.


Comentariile lui David Muniz – insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti – privind fenomenul coruptiei care poate afecta securitatea nationala, dar si in privinta necesitatii desfiintarii Sectie pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie (SIIJ), naste reactii vehemente in randul unor personaje.

Fost ministru in Guvernul Ponta, eurodeputatul Maria Grapini l-a atact pe Muniz, apreciind ca nu tine de competenta lui sa se pronunte in problemele de justitie ale Romaniei.

„Un oarecare David Muniz, Insarcinat cu afaceri al SUA in Romania, cere desfiintarea SIIJ. Pai ce treaba are fisa postului lui cu organizarea justitiei in Romania? Si mai marii statului roman tac!

Domnule Presedinte al Romaniei, daca reprezentati Romania, dati replica in conformitate cu Costitutia – acestui inalt functionar al unei tari straine! Presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, de ce taceti? Prim ministru Catu, de ce acceptati sa se amestece un anumit functionar in treburile tarii noastre?”, a scris Grapini pe contul ei de Facebook. (Mara Ion)

Leave a Reply