Motiunea de cenzura a picat, dar noul numar de circ al senatoarei Diana Sosoaca a fost aplaudat la scena deschisa de Opozitie

Plenul reunit al Parlamentului a dezbatut, astazi, motiunea de cenzura prin care PSD a incercat sa demita Guvernul Citu. Intitulata “Romania ESUATA. Recordul «fantastic» al Guvernului Citu”, motiunea a fost respinsa, dupa cum era de asteptat, fiind votata de doar 201 parlamentari, fata de 234 cat era necesar.


Totusi, dezbaterile au fost savuroase si au prilejuit o noua iesire in decor a senatoarei Diana Sosoaca, independenta dupa ce a fost data afara din AUR, care a facut scandal de la tribuna parlamentului, acuzand guvernul pentru gestionarea pandemiei si felul in care au fost ingropati oamenii care au murit de COVID-19.

In finalul interventiei, cand a fost intrerupta de presedintele de sedinta Ludovic Orban, Diana Sosoaca a pus in fata premierului Citu un sac de morga, gest care a fost aplaudat la scena deschisa de parlamentarii Opozitiei.

„Cand va uitati in urma pe mainile dvs si al intregului Guvern sta sange. Acesta e sacul in care au fost inchisi oamenii care au murit in pandemia covid. Au fost dusi si aruncati in gropi ca niste caini”, a spus Sosoaca.

Scandalul a continuat si dupa ce un chestor a luat sacul si l-a scos din sala de plen. Senatoarea a mers dupa el, transmitand live pe Facebook, si a incercat sa-i traga masca de pe fata.

Acesta i-a spus ca e agresiva si din acest motiv a divortat de atatea ori. Sosoaca l-a amenintat cu instanta si a iesit pe holul parlamentului unde erau ziaristii.

Cand acestia au inceput sa-i puna intrebari, senatoarea i-a acuzat ca sunt platiti de putere si a intrat tragand sacul dupa ea in sala. L-a pus langa scaunul premierului Citu si dupa aceea chiar pe tribuna de la care acesta vorbea. (Mara Ion)

Leave a Reply