Povestile #IuliusGardens in imagini: participa la un concurs de fotografie dedicat si castiga un iPhone 12 Pro si un workshop cu Sorin Onisor (P)

Proiectul „Povestile #IuliusGardens in imagini” este o invitatie adresata tuturor de a privi in jur, de a ne lasa fermecati de natura din parcurile IULIUS si de a o transpune in fotografii. Astfel, va provocam sa ne aratati in imagini care este coltul vostru de natura preferat din parcurile Iulius Town Timisoara, Palas Iasi si Iulius Parc din Cluj-Napoca.


Puteti castiga premii ce va vor dezvolta si mai mult abilitatile de narator vizual. Insa, pana iesiti la fotografiat, va lasam sa patrundeti in universul gradinilor IULIUS accesand www.iuliusgardens.ro, platforma dedicata parcurilor din proiectele mixed-use de regenerare urbana.

Mereu am fost fascinati de creativitatea fotografiei si de modul in care creeaza povesti uluitoare din simple imagini. Si cum natura din parcurile IULIUS este generoasa nu doar cu cei care cauta o oaza de liniste in mijlocul orasului, ci si cu fotografii, IULIUS a lansat proiectul „Povestile #IuliusGardens in imagini”.

Astfel, provocam iubitorii de natura si fotografie sa realizeze maximum trei poze, cu telefonul sau aparatul foto, in care sa surprinda coltul lor de natura preferat din parcurile Iulius Gardens Timisoara, Palas Iasi sau Iulius Parc din Cluj-Napoca.

Acestea trebuie postate pe Instagram folosind #IuliusGardens, #iStylero si #IuliusTownTimisoara, #PalasIasi sau #IuliusMallCluj, in functie de orasul in care este realizata fotografia.

Concursul se incheie pe 15 iulie 2021, iar cate o imagine din fiecare gradina, care respecta conceptul competitiei si da dovada de creativitate si claritate, va fi premiata.

Cei trei castigatori vor primi cate un iPhone 12 Pro oferit de partenerul iStyle si vor participa si la un workshop despre fotografie sustinut de fotograful Sorin Onisor, cel care va si juriza concursul. Indragostit de satul romanesc, Sorin Onisor face magie cu aparatul de fotografiat, surprinde cadre fascinante si este pregatit sa imparta cu voi cunostintele acumulate ca fotograf profesionist.

De asemenea, primele 10 fotografii – inclusiv cele premiate, vor fi expuse in format fizic in aceasta vara in Iulius Mall Timisoara, in Atrimul Palas Iasi si in Iulius Mall Cluj-Napoca. Mai multe detalii despre concurs puteti afla pe www.iuliusgardens.ro/concurs/.

Iulius Gardens este o platforma lansata, recent, si reuneste sub aceeasi umbrela povestea Iulius Gardens din Timisoara, a parcului Palas din Iasi si Iulius Parc din Cluj-Napoca, detalii despre flora ce le infrumuseteaza, galerii foto impresionante si evenimente pe care acestea le gazduiesc. (I.P.)

Leave a Reply