Va pup pe suflet, definitiv! Jurnalistul Florin Condurateanu s-a stins din viata la 71 de ani, in urma unui stop cardio-respirator

Jurnalistul Florin Condurateanu a murit, luni seara, la varsta de 71 de ani, in urma unui stop cardio-respirator,


Editorialist la “Jurnalul”, Condurateanu a publicat ultimul articol, luni dimineata, intitulat “De un secol, Rapid dribleaza plictiseala”

Jurnalistul devenise celebru si pentru expresia “Va pup pe suflet!”. Acesta a avut colaborari si cu OTV, in perioada in care televiziunea lui Dan Diaconescu facea valuri.

Florin Condurateanu avea 71 de ani. A murit chiar de Ziua Ziaristului Roman. Ajuns acasa, a cazut in bratele fiului sau, Razvan, si s-a stins rapid.

„L-am sunat pe Razvan (fiul ziaristului – n.r.) si mi-a confirmat ca i-a murit in brate. De la munca i s-a facut rau, venea de la munca sau tocmai venise de la munca. Cred ca suntem socati toti si va fi greu sa ne revenim. Eu pot sa spun ce a fost pentru mine Florin Condurateanu: un fel de patriarh al jurnalistilor. Sa il pastram in memoria noastra asa cum a fost, un mare jurnalist, un mare om”, a declarat fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu, la Romania TV.

Florin Condurateanu a lucrat atat in presa scrisa, cat si in televiziune, avand peste 40 de ani de cariera jurnalistica. (V.E.)

Leave a Reply