BRD a deschis o agentie in cladirea de birouri United Business Center 3 si completeaza oferta de servicii din Iulius Town Timisoara (P)

Oferta de servicii din Iulius Town a fost diversificata cu o agentie BRD, situata la etajul intai al cladirii de birouri United Business Center 3 (UBC 3). Agentia a fost inaugurata recent si desfasoara intreaga gama de activitati bancare adresate persoanelor fizice si juridice, oferind o noua experienta de banking timisorenilor.


Iulius Town a consolidat un mix de servicii care pune la dispozitia timisorenilor toate facilitatile necesare zilnic, intr-un „oras in oras”: zone verzi, de socializare, de sport, educatie, dar si multe altele, iar acestora li s-a adaugat, recent, un nou serviciu bancar.

Astfel, la etajul intai al United Business Center 3 s-a inaugurat o sucursala BRD, ce ofera o gama larga de servicii financiare.

In noul spatiu, BRD pune la dispozitia clientilor sai toate categoriile de produse si servicii bancare, completata de zona 24H, unde clientii pot efectua non-stop multiple operatiuni, precum: alimentare cont, plati facturi, depunere RON/EUR/USD, schimburi valutare in lei, retrageri de numerar sau interogari sold.

Programul de lucru al agentiei este de luni pana vineri, intre orele 09 si 16,45, cu pauza intre orele 13 si 13,30.

UBC 3, cladire in care isi are sediul noua agentie BRD, face parte din reteaua office a companiei IULIUS, care reuneste la Timisoara o comunitate de peste 30 de companii multinationale si mai mult de 5.000 de angajati. Acestia au acces imediat la peste 450 de branduri internationale si nationale, foodcourt, restaurante, fitness center, cinema multiplex cu 12 sali, inclusiv conceptul cinema VIP,  si la o gama variata de servicii.

Despre BRD

BRD – Groupe Société Générale opereaza o retea de 569 de unitati. Banca ocupa o pozitie importanta pe piata romaneasca a cardurilor, cu aproximativ 2,5 milioane de carduri si o retea de acceptare de aproximativ 30.000 POS si aproape 1.400 ATM-uri. BRD este un jucator important pe piata creditelor pentru companii locale si multinationale si este liderul pietei de factoring din Romania. Activele totale ale bancii erau, la finalul lunii martie 2021, de 63,2 miliarde RON.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 133.000 de angajati in 61 de tari si peste 30 de milioane de clienti, persoane fizice, companii si investitori institutionali, in intreaga lume, in trei activitati-cheie:

Retail banking in Franta

Retail banking international, Asigurari si Servicii financiare pentru companii

Global Banking si Solutii pentru Investitori

www.brd.roFacebook BRD

Despre Iulius Town

Iulius Town este un amplu proiect de regenerare urbana, ce include functiuni de retail, office si entertainment si care a dat Timisoarei un imbold puternic, economic si social. Cu 102.000 mp si peste 450 de magazine, Iulius Town ofera cea mai mare suprafata de retail din tara, reuneste cele mai noi concepte disponibile in Europa si branduri in premiera regionala. Proiectul include o ampla comunitate de business, care este in continua dezvoltare, iar cele trei cladiri de birouri operationale cu spatii office premium gazduiesc peste 30 de companii multinationale, la care lucreaza mai mult de 5.000 de angajati. (I.P.)

 

Leave a Reply