Un politist din cadrul ITPF Timisoara, suspectat ca ofera protectie gruparilor implicate in contrabanda cu tigari din vestul tarii

Seful Politiei de Frontiera Mehedinti, comisarul Sorin Coman, este vizat de intr-un dosar de contrabanda cu tigari intrumentat de DIICOT si DGA, fiind suspectat ca oferea protectie gruparilor infractionale care alimentau tot vestul tarii cu tigari de contrabanda. Este vorba de mai multe grupari, care lucrau asemenea unei federatii de sindicate.


Anterior, acest ofiter din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara a fost seful punctului de trecere a frontierei Portile de Fier 1.

Potrivit unor surse judiciare, in acelasi dosar mai sunt vizati liderul gruparii, cunoscut sub porecla Saizu, un politist de la Rutiera si un politist din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate, care, de asemenea, protejau gruparile de contrabandisti.

Acestia primeau de la lideri, periodic, in schimbul serviciilor de protectie, diverse sume de bani, transmite DGA. Aceasta mega ancheta a fost declansata in 2019, insa abia, azi dimineata, procurorii DIICOT si politistii DGA au descins la adrese din Timis, Mehedinti si Dolj la locuintele membrilor unei grupari specializata in contrabanda cu tigari, la sedii de firma, dar si la sediul Politiei de Frontiera Mehedinti. La aceasta ora sunt in derulare peste 150 de perchezitii. (G.I.)

One thought on “Un politist din cadrul ITPF Timisoara, suspectat ca ofera protectie gruparilor implicate in contrabanda cu tigari din vestul tarii

  1. Sa fie vorba de Borseta care ia cam dus cu preșul pe câțiva subalterni de ai procurorului sus-menționate.

Leave a Reply