Directorul demis al Filarmonicii “Banatul”, repus in functie de Tribunalul Timis. Primarul Dominic Fritz, obligat la plata cheltuielilor de judecata

Inlaturat de la conducerea Filarmonicii “Banatul” Timisoara, in urma evaluarii sale manageriale de catre o comisie din care a facut parte si un medic veterinar, directorul Ioan Garboni a fost repus in functie de catre Tribunalul Timis.


“Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a paratilor Municipiul Timisoara si Consiliul Local al Municipiului Timisoara si, in consecinta, respinge cererea formulata in contradictoriu cu acesti parati, ca fiind introdusa impotriva unor persoane fara calitate procesuala pasiva.

Admite cererea formulata in contradictoriu cu paratul primarul Mun. Timisoara. Suspenda executarea Dispozitiei nr. 631/17.05.2021, emisa de parat, pana la solutionarea definitiva a actiunii inregistrate in dosar nr. 2618/30/2021 al Tribunalului Timis. Obliga paratul la plata cheltuielilor de judecata catre reclamant, in cuantum de 1.190 de lei. Executorie“, se mentioneaza in Hotararea 709/2021, pronuntata, astazi, de Tribunalul Timis. Aceasta decizie nu este definitiva, ci poate fi atacata cu recurs, in 5 zile de la comunicare.

“Am adus sute de mii de euro in cei 15 ani, 2 milioane de euro care pot fi dovediti prin sponsorizari si actiuni. Nu conteaza nimic, conteaza doar ce doresc domniile lor. Eu am adus Sala Capitol la filarmonica, am scris proiecte europene. Din informatiile mele, cine viseaza sa ajunga directorul filarmonicii pot sa spun un singur cuvant: Doamne, fereste-ne! Nu sunt eu hotarat, dar probabil ca o sa depun in instanta o contestatie. Parca ar fi copiat la indigo acelasi caz de executie care a fost facuta si cu directorul Teatrului German. Nu am niciun fel de regrete, sunt foarte linisti”, a declarat, printre altele, Ioan Garboni, in momentul in care a aflat ca ii mai trebuiau 30 de sutimi la nota finala, pentru a ramane director si sub mandantul primarului Dominic Fritz. (G.I.)

Leave a Reply