Masinile parcate neregulamentar in centrul Timisoarei, ridicate de politistii locali si de SDM. Amenzile oscileaza intre 290 si 725 de lei

Unii soferi au fost cu ghinion, astazi, pe strazile din Timisoara. Politia si Societatea de Drumuri Municipale amendeaza si ridica autoturismele parcate necorespunzator. Ticketul ramane o varianta mai ieftina,  chiar daca, uneori, nu este la indemana. Pe bulevardul Mihai Viteazul, exact in acelasi loc, aproape saptamanal sunt clienti care au intrat in atentia organelor de politie locala. Cu numere de Timisoara, dar mai ales din alte orase si judete.


Potrivit evidentelor de la Politia Locala Timisoara, media lunara a conducatorilor auto care se confrunta cu masura ridicarii autovehiculelor stationate neregulamentar este de peste 130.

De altfel, Politia Locala Timisoara atrage atentia tuturor celor care obisnuiesc sa incalce legislatia ca, la inceputul anului, SDM a achizitionat o a treia autospeciala de ridicari si va putea sprijini astfel si mai mult activitatea de fluidizare a circulatiei desfasurata de politistii locali in teren.

Potrivit OUG 195/2002, sanctiunile se incadreaza, in functie de fapta, oprire, respectiv stationare, de la 290 la 725 lei, cu 3 sau 4 puncte penalizare la permis, iar in cazul celor care parcheaza pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitati intre 2000 si 10.000 lei. (L.K.)

Leave a Reply