Motive pentru care sa vii la Iulius Town Timisoara in acest weekend: fanfara militara, filme si ateliere pentru copii (P)

O seara petrecuta la film in aer liber la „Flight Cinema in my Town” nu poate decat sa aduca bucurie si zambete pe buzele tuturor, iar saptamana aceasta oferta este tentanta deopotriva pentru copii si adulti. Experienta artistica este completata de concerte sustinute de Fanfara Militara a Garnizoanei Timisoara, ateliere de creatie si teatru de papusi pentru cei mici.


Anul acesta se implinesc 190 de ani de la infiintarea primei fanfare militare din Romania, iar fanii muzicii de promenada sunt asteptati in Iulius Town. Notele muzicale ale Fanfarei Militare a Garnizoanei Timisoara se vor auzi vineri, 2 iulie 2021, in Iulius Gardens, de la ora 18, si in Iulius Mall, de la ora 18,30.

Continuam serile in aer liber cu filme care au emotionat tot mapamondul, indiferent de varsta celor care le-au privit. Flight Cinema in my Town vine in aceasta saptamana cu Romantic Nights, unde iti poti aduce jumatatea, vineri la „Me before you”, sambata la „Going the distance” sau duminica la „Beauty and the Beast”.

Inainte de fiecare film, incepem, de la ora 19, cu un Sunset Warm-Up, de la 20 ne asezam confortabil pe pufuri si ne bucuram de creatia cinematografica, iar de la 21,30 ne relaxam cu muzica. Intrarea la eveniment este gratuita si se face pe baza de rezervare. Mai multe detalii gasiti pe pagina de Facebook Flight Cinema in my Town.

Nu uita ca sambata, 3 iulie, inainte de difuzarea filmului, de la ora 19,30, studentii de la Facultatea de Muzica si Teatru din Timisoara vor sustine un concert de muzica clasica care va crea atmosfera perfecta pentru  o seara romantica! 

Luna iulie aduce in Iulius Gardens atelierele de creatie pentru copii sustinute de Bianca Potyesz, care se vor desfasura in fiecare sambata. Saptamana aceasta, de la ora 17, micii artisti se intalnesc pe 3 iulie sa invete despre cultura americana si vor realiza „Patriotic Hat” pentru Ziua Independentei Statelor Unite ale Americii.

Surprizele pentru cei mici continua si duminica, 4 iulie, la teatrul de papusi, unde vor afla, de la ora 11, cum a fost „Ursul pacalit de vulpe”. Si pentru ca weekend-ul este al copiilor si tinerilor, sambata, de la ora 17, elevii Scolii de Muzica Ramona Iatan si invitati de la LiveMuseArt Academy vor sustine un concert vocal si instrumental.

Nu uita nici de „Football Days & Nights”! In continuare, poti trai spectacolul EURO 2020, in aer liber, impreuna cu prietenii, in parcarea VIP, pe bean bags confortabile. „Football Days & Nights” se desfasoara si in foodcourt, unde, pot fi vizionate meciurile pe cele 2 televizoare de mari dimensiuni. (I.P.)

Leave a Reply