Un politist din Lugoj, blocat in trafic de doi tineri, care i-au reprosat ca a consumat alcool si s-a urcat la volan! Omul legii a fugit de la locul incidentului, inainte de a fi testat cu fiola de colegii de la Rutiera

Un politist din Lugoj a fost implicat, sambata seara, intr-un incident rutier, care s-a produs pe o strada de pe malul Timisului, in zona OMV. Aflat la volanul masinii sale, acesta a fost lovit din spate, cu intentie, de catre un alt participant la trafic si blocat, din fata, de catre o alta masina, condusa de catre fratele acestuia.


Pana la sosirea oamenilor legii, cei doi frati ii strigau politistului ca este beat si il filmau. La locul accidentului au venit politistii de la Judiciar, colegii agentului implicat in accident, iar dupa 15 minute a ajuns un echipaj de la Rutiera. La un moment dat, la fata locului, erau cinci masini de politie si doua de jandarmi. In momentul in care politistul de la Rutiera a incercat sa-i puna fiola colegului sau, acesta s-a blocat in masina, vorbind la telefon.

Dupa insistentele politistului de la Rutiera, a deschis geamul si le-a strigat celor doi frati sa-l lase in pace ca i s-a facut rau si se simte amenintat. Dupa aproape un sfert de ora, a iesit din masina si a inceput sa strige ca se simte amenintat de cei doi agresori, ca ii este frica, ca i s-a facut rau. S-a  indepartat de masina, cu colegii sai dupa el si cu cei doi frati care filmau, in continuare, si ii strigau ca este beat.

Ajuns in zona de blocuri de pe strada Timisoarei, politistul a luat-o la fuga si a disparut. Chiar daca pe traseul de aproape un kilometru, de la locul accidentului pana unde a disparut, colegii politistului ar fi putut sa-l opreasca, acestia nu au facut-o.

Ba, mai mult, i-au asigurat protectia fata de cei doi frati, care filmau si strigau mereu ca este beat. Toata scena s-a petrecut sub ochii a cel putin 7-8 politisti si a zeci de locuitori din zona, care priveau amuzati scenele. Ba, mai mult, la fata locului a ajuns si un avocat lugojean, care le-a oferit consultanta celor doi frati.

Deocamdata, IPJ Timis nu a oferit un punct de vedere vizavi de acest incident. (G.I.)

Leave a Reply